Νέοι δρόμοι για τη δημιουργία λειτουργικών τροφίμων.
Μια νέα μελέτη δημοσιεύθηκε που συσχετίζει τα επίπεδα χοληστερίνης με την άνοια.
Σχεδόν οι μισές περιπτώσεις άνοιας θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν είχαμε μια πιο υγιεινή διατροφή και καλύτερο τρόπο διαβίωσης (με περισσότερη άσκηση).
Η μελέτη αναφέρεται σε 14 αιτίες που αυξάνουν τον κίνδυνο άνοιας, και τις 14 αιτίες μπορούμε να τις ελέγξουμε.
Ιδού άλλο ένα πεδίο που η βιομηχανία τροφίμων καλείται να σχεδιάσει νέα λειτουργικά τρόφιμα που θα μειώνουν την χοληστερίνη.
Email: funfood16@gmail.com
Twitter: @yanzabet