Tρεις μεγάλες τάσεις στα τρόφιμα αναδύονται το 2023 και καθεμία από αυτές σχετίζεται με τι άλλο; Tη βιωσιμότητα.
Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να διαβάσετε τις τάσεις στο χώρο των τροφίμων για το 2023.
https://www.ktchnrebel.com/foodtrend-report-2023/
Η γνώμη μας είναι ότι η (τάση για) βιώσιμη παραγωγή λειτουργικών τροφίμων θα πρέπει να απασχολεί την βιομηχανία τροφίμων. Ειδικά λειτουργικά τρόφιμα για τις χρόνιες παθήσεις, όπως καρδιαγγειακές παθήσεις.
Η αξιοποίηση παραπροϊόντων είναι ακόμα ένας στόχος που δίνει κέρδη και καθιστά πιο περιβαλλοντικά φιλικές τις βιομηχανικές διεργασίες.
Email: ioannis.zabetakis@ul.ie
Twitter: @yanzabet