Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
16 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Κάρλα και η ανύπαρκτη πολιτική για την προστασία του περιβάλλοντος

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΗ Κάρλα και η ανύπαρκτη πολιτική για την προστασία του περιβάλλοντος
spot_img

Πως το περιβάλλον επηρεάζει τη τροφική αλυσίδα.

Διάβασα όλες αυτές τις μέρες, αμέτρητες ειδήσεις για την Κάρλα και τις μυριάδες νεκρών ψαριών.” Η Κάρλα και η ανύπαρκτη πολιτική για την προστασία του περιβάλλοντος

Η αδράνεια των επιθεωρητών περιβάλλοντος, η ανύπαρκτη περιβαλλοντική πολιτική, η αδιαφορία όλων των εμπλεκόμενων φορέων απεικονίζονται μέσα από αυτή την εικόνα…

Μια τέτοια καταστροφή θα πρέπει να μας κάνει να πάρουμε στα σοβαρά πως το περιβάλλον επηρεάζει την διατροφική αλυσίδα…

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ένας νεκρός από ψαροκεφτέδες που πωλούνται σε Lidl και Coop στη Δανία

Μολυσμένοι με listeria ψαροκεφτέδες, προκάλεσαν επτά ασθένειες και έναν θάνατο.

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο