Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Η γλώσσα του σώματος η μουσική και τα meetings
Μα είναι δυνατόν τα αυγά και οι ντομάτες να περιέχουν «χημικά»;
Ιχθυκαλλιέργειες και ελαιοπυρήνας: Μία σχέση με μέλλον…
Ελληνικά κρασιά: Τόσος πλούτος που δεν αξιοποιείται όπως του αξίζει…
Επιστήμη τροφίμων: Η ανακύκλωση της άχρηστης γνώσης
Διαχείριση Κρίσεων στη βιομηχανία τροφίμων: Το σενάριο της φρίκης και το σενάριο της σιγουριάς
Σπουδές επιστήμονα τροφίμων: Houston… we got a problem!
Φυτικό γάλα: Μυστικά και ψέματα
Ο ελαιοχρωματιστής, το κρασί και το Γαλλικό Παράδοξο…
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας