Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
16.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στήριξη της επιχειρηματικότητας εδώ και έξω… Δεν υπάρχει σύγκριση!

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΣτήριξη της επιχειρηματικότητας εδώ και έξω... Δεν υπάρχει σύγκριση!
spot_img

Η επιχειρηματικότητα στην Ιρλανδία.

‘Ισως έχετε διαβάσει για την επιχειρηματική μου προσπάθεια να δημιουργήσω εδώ στην Ιρλανδία την εταιρεία “All Greek to You”.

- Advertisement -

Δουλεύοντας προς αυτό το στόχο, έχω έρθει σε επαφή με εξαιρετικούς παραγωγούς τροφίμων στην Ελλάδα. Άνθρωποι με μεράκι που παράγουν εξαιρετικά τρόφιμα! Και είναι μεγάλη χαρά για μένα που θα συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους.

Στην Ιρλανδία, υπάρχει πραγματική στήριξη για τους εν δυνάμει επιχειρηματίες.

Ο κάθε νομός, εδώ, έχει το λεγόμενο Local Enterprise Office (LEO) που στηρίζει πραγματικά αυτές τις προσπάθειες.

Ολοκλήρωσα ένα σεμινάριο με τίτλο “Start your own business” (6 τρίωρα). Κόστος; €40! Ναι, σωστά διαβάσατε: σαράντα ευρώ!

Παράλληλα, το LEO παρέχει δωρεάν (!) mentor για την συγκρότηση του business plan!

Το να πάρεις επιχειρηματικό δάνειο, πρέπει να υποθηκεύσεις μερικώς το σπίτι σου! Εδώ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Η Ιρλανδία πραγματικά στηρίζει τους εν δυνάμει επιχειρηματίες, όπως μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.localenterprise.ie/FAQs/

Έτη φωτός μπροστά!

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα