Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το κρυολόγημα βοηθάει στην αντιμετώπιση του Covid-19!

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΤο κρυολόγημα βοηθάει στην αντιμετώπιση του Covid-19!
spot_img

Μελέτη δείχνει πως όσοι έχουν περάσει κρυολόγημα αναπτύσσουν αντισώματα στον Covid.

Άκουσον άκουσον: αν κάποιος έχει περάσει ένα κρυολόγημα, τότε έχει αναπτύξει μια ανοσία στον κωρονοϊό! Απίστευτο; Και όμως αληθινό!

Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα The Epoch Times, δημοσιεύτηκε μια νέα μελέτη που εστιάστηκε στο αν αντισώματα που έχουν αναπτύξει άνθρωποι που έχουν κρυολογήσει τους προσφέρει ανοσία από τον Covid-19.

Οι ερευνητές ανέλυσαν τα επίπεδα αντισωμάτων σε 94 ασθενείς με πνευμονολογικά προβλήματα (είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο βαθμό). Οι 74 ασθενείς είχαν διαγνωσθεί με Covid-19 ενώ οι 20 δεν είχαν νοσήσει. Βρέθηκε μια θετική συσχέτιση ανάμεσα στα αντισώματα που αναπτύσουμε όταν περάσουμε ένα κρυολόγημα και στα αντισώματα που σχετίζονται με τον Covid. Τα αντισώματα που έχουμε αν έχουμε περάσει κρυολόγημα…ναι, μας προστατεύουν από τον covid κατά τέτοιο τρόπο ώστε αν κολλήσουμε Covid να μην έχουμε συμπτώματα σε σχετικά χαμηλό βαθμό!

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.
 .

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο