Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
18 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

1821: Όταν το marketing συναντά την ιστορία.

ΑρχικήΝέα1821: Όταν το marketing συναντά την ιστορία.
spot_img

cibum team

Μία από τις βασικές αρχές του μάρκετινγκ είναι να ακολουθεί την τάση και τον ρυθμό της εποχής, την επικαιρότητα αλλά και την κουλτούρα των πολιτών και βασικό στοιχείο της κουλτούρας των Ελλήνων είναι η επανάσταση του 1821. Η Βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ το εφαρμόζει πιστά. Εμπνεύστηκε, την ιδέα της δημιουργίας ζυμαρικών με την μορφή ηρώων και σημάτων της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Με αφορμή, λοιπόν,  την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ δημιούργησε ένα πρωτοποριακό προϊόν, εμπνευσμένο από το ηρωικό 1821.

Μέσα στην επετειακή συσκευασία υπάρχουν δέκα μοναδικά σχήματα ζυμαρικών, εμπνευσμένα από την ηρωική εξέγερση των Ελλήνων, όπως είναι η παραδοσιακή ανδρική και γυναικεία ενδυμασία, το στεφάνι της δόξας, η περικεφαλαία, το τσαρούχι, το καράβι και το ναυτικό κανόνι που σηματοδότησαν τους ένδοξους αγώνες των προγόνων μας.

Αξίες όπως το θάρρος, η δημοκρατία και η αλληλεγγύη, άρρηκτα συνδεδεμένες με την Ελληνική Επανάσταση του 1821,  παρουσιάζονται με έναν ευφάνταστο τρόπο. Μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για τις ιστορικές μάχες και τα γεγονότα του 1821 ενώ  απολαμβάνουν ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα.

Τα καινοτόμα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ 1821, μέσω μίας σειράς στοχευμένων ενέργειων θα βρίσκονται όλο το 2021 σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Παράλληλα, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, θα δωρίσει σε 200 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα 200 βιβλία με θέμα την Ελληνική Επανάσταση, η οποία αποτέλεσε την αφετηρία της ίδρυσης του σύγχρονου Ελληνικού Kράτους.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Άσχημα τα νέα για τα πρόσθετα τροφίμων: Δημοσιεύτηκε ανασκόπηση για τις επιπτώσεις στην υγεία μας και στις ασθένειες του εντέρου

Υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα και πρόσθετα τροφίμων για την υγεία και τις ασθένειες του εντέρου.

Ρεκόρ μαζικών τροφικών δηλητηριάσεων των τελευταίων 40 ετών στη Γαλλία – Το 45% σημειώθηκαν σε εστιατόρια!

2.000 μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις στη Γαλλία το 2022 - "Σάρωσε" η σαλμονέλα σε αυγά.

Για πρώτη φορά εντοπίζεται τοξικότητα σε κοινό πρόσθετο τροφίμων

Το πρόσθετο τροφίμων E551 μπορεί να προκαλέσει κοιλιοκάκη!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα