ΑρχικήΝέαΔιεθνή23χρονος προσπάθησε να διαρρήξει σουπερμάρκετ αλλά την… πάτησε!

23χρονος προσπάθησε να διαρρήξει σουπερμάρκετ αλλά την… πάτησε!

1 λεπτά ανάγνωσης

Η οροφή από την οποία μπήκε στο σουπερμάρκετ κατέρρευσε και δεν μπορούσε να φύγει.

23χρονος συνελήφθη στη Βρετανία μετά από μία αποτυχημένη διάρρηξη σε υποκατάστημα της μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ Morrisons στο Kingston upon Hull.

- Advertisement -

O Maksyn Wojs μπήκε μέσα στο σουπερμάρκετ τα ξημερώματα της 24ης Οκτωβρίου από την οροφή, φορώντας μαντήλι στο πρόσωπο και γιάντια από λάτεξ. Γέμισε μια τσάντα με μπουκάλια αλκοόλ και προσπάθησε να δραπετεύσει περνώντας από την εσωτερική οροφή που όμως κατέρρευσε. Μη μπορώντας να φτάσει το σημείο από το οποίο μπήκε λόγω του βάρους των μπουκαλιών τελικά εγκατέλειψε την προσπάθεια μαζί με την λεία του και διέφυγε άπραγος από ένα παράθυρο. Από την κατάρρευση της οροφής προκλήθηκαν υλικές ζημιές  5.000 λιρών. Ο 23χρονος συνελήφθη τώρα μετά από μία άλλη διάρρηξη σε κατοικία και παραδέχθηκε την ενοχή του για την διάρρηξη στο σουπερμάρκετ.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ανακαλείται γιαούρτι μεγάλης εταιρείας λόγω S. aureus – Ένα σπάνιο περιστατικό επιμόλυνσης με σταφυλόκοκκο σε εμπορικό γιαούρτι

Γιατί η επιμόλυνση εμπορικού γιαουρτιού είναι ασυνήθιστη και ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους καταναλωτές - Του Νίκου Γδοντέλη

Η ΕΕ εγκρίνει την πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες – Τι προβλέπει η απόφαση και τι έδειξε η αξιολόγηση της EFSA

Η πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες εγκρίθηκε από την ΕΕ μετά από αξιολόγηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της EFSA.

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.