Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

28χρονη έκανε τατουάζ με τα… φασόλια Heinz!

ΑρχικήΝέα28χρονη έκανε τατουάζ με τα… φασόλια Heinz!
spot_img

cibum team


Για την 28χρονη Caitlin Neville, όπως αναφέρει η Mirror, τα δημοφιλή στη Βρετανία φασόλια Heinz, εκτός από πολύ αγαπημένα, είναι και σωτήρια… Πολλές φορές όπως λέει η ίδια την έχουν βοηθήσει να ξεπεράσει τα hangover. Και βρήκε έναν ακραίο τρόπο να τους ανταποδώσει τη χάρη. Τα έκανε μόνιμο τατουάζ στο πόδι της!

Η τολμηρή Caitlin είπε : “Λατρεύω τα φασόλια στο φούρνο – σίγουρα με βοήθησαν να περάσω μερικές από τις δυσκολότερες στιγμές των hangover μου όλα αυτά τα χρόνια. Εξάλλου οι  περισσότεροι άνθρωποι τα λατρεύουν και το θεωρούν ξεκαρδιστικό να τραβήξουν μία φωτογραφία με το τατουάζ μου για να την δείξουν στους φίλους τους. Το συγκεκριμένο τατουάζ είναι μέρος μιας συλλογής μικρότερων τατουάζ, που έκανα σε μία συνεδρία και πλήρωσα περίπου $ 200”.

Πάντως η Caitlin Neville παραδέχθηκε ότι μερικά από τα τατουάζ που έχει κάνει είναι «χαζά» αλλά όπως λέει όταν αρχίσεις είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις, αφού το πιο εύκολο πράγμα είναι να ζωγραφίσεις κάτι πάνω στο δέρμα σου.

Caitlin Neville

Η Caitlin Neville

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα