Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

28χρονη έκανε τατουάζ με τα… φασόλια Heinz!

ΑρχικήΝέα28χρονη έκανε τατουάζ με τα… φασόλια Heinz!
spot_img

cibum team


Για την 28χρονη Caitlin Neville, όπως αναφέρει η Mirror, τα δημοφιλή στη Βρετανία φασόλια Heinz, εκτός από πολύ αγαπημένα, είναι και σωτήρια… Πολλές φορές όπως λέει η ίδια την έχουν βοηθήσει να ξεπεράσει τα hangover. Και βρήκε έναν ακραίο τρόπο να τους ανταποδώσει τη χάρη. Τα έκανε μόνιμο τατουάζ στο πόδι της!

Η τολμηρή Caitlin είπε : “Λατρεύω τα φασόλια στο φούρνο – σίγουρα με βοήθησαν να περάσω μερικές από τις δυσκολότερες στιγμές των hangover μου όλα αυτά τα χρόνια. Εξάλλου οι  περισσότεροι άνθρωποι τα λατρεύουν και το θεωρούν ξεκαρδιστικό να τραβήξουν μία φωτογραφία με το τατουάζ μου για να την δείξουν στους φίλους τους. Το συγκεκριμένο τατουάζ είναι μέρος μιας συλλογής μικρότερων τατουάζ, που έκανα σε μία συνεδρία και πλήρωσα περίπου $ 200”.

Πάντως η Caitlin Neville παραδέχθηκε ότι μερικά από τα τατουάζ που έχει κάνει είναι «χαζά» αλλά όπως λέει όταν αρχίσεις είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις, αφού το πιο εύκολο πράγμα είναι να ζωγραφίσεις κάτι πάνω στο δέρμα σου.

Caitlin Neville

Η Caitlin Neville

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα