ΑρχικήΝέα34 Έλληνες παραγωγοί στην FOOD & LIFE 2022 στο Μόναχο

34 Έλληνες παραγωγοί στην FOOD & LIFE 2022 στο Μόναχο

2 λεπτά ανάγνωσης

Οι Έλληνες παραγωγοί παρουσίασαν στο γερμανικό κοινό μια μεγάλη γκάμα αγαθών, από παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, ελιές, τυριά, λουκάνικα, μέλι, μαρμελάδες, ζυμαρικά, βότανα, οίνο, ούζο, και τσίπουρο.

Με 34 Έλληνες παραγωγούς ολοκληρώθηκε η 7η ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE 2022, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022 στο Μόναχο και διοργανώθηκε από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

- Advertisement -

   Ειδικότερα, στο ελληνικό ομαδικό περίπτερο έλαβαν μέρος, η Περιφέρεια Αττικής με 7 παραγωγούς, η περιφέρεια Ηπείρου με 18 παραγωγούς και η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα με 8 παραγωγούς.

   Οι Έλληνες παραγωγοί παρουσίασαν στο γερμανικό κοινό μια μεγάλη γκάμα αγαθών, από παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, ελιές, τυριά, λουκάνικα, μέλι, μαρμελάδες, ζυμαρικά, βότανα, οίνο, ούζο, και τσίπουρο, μέχρι καπνιστή πέστροφα, καπνιστό κρέας, μπύρα, νέα μη αλκοολούχα ποτά, προϊόντα από γάλα γαϊδούρας, κ.λ.π..

- Advertisement -

   Σημειώνεται ότι το ελληνικό ομαδικό περίπτερο διοργανώνεται από την εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου και την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

   Η FOOD & LIFE για το έτος 2023, θα πραγματοποιηθεί δύο φορές στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. H πρώτη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 – 12 Μαρτίου 2023, παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Χειροτεχνίας, Λαϊκής Τέχνης και Βιοτεχνικού Εξοπλισμού, Ι.Η.Μ. Internationale Handwerksmesse, και η δεύτερη διοργάνωση της FOOD & LIFE θα ανοίξει τις πύλες της από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2023, μαζί με τη διεθνή έκθεση ειδών οικιακής χρήσης, λαϊκής τέχνης και δώρων, Heim+Handwerk. 

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Οι επιστήμονες αποφάσισαν: Αυτό είναι το πιο θρεπτικό λαχανικό στον κόσμο

Επιστήμονες του CDC κατέταξαν 41 φρούτα και λαχανικά με βάση την πυκνότητα θρεπτικών συστατικών. Μόνο ένα πήρε βαθμολογία 100

Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων: Οι “30 Εντολές” που μπορούν να αποτρέψουν μια τροφική δηλητηρίαση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων, το cibum συγκεντρώνει 30 πρακτικές οδηγίες που μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη μείωση των τροφιμογενών περιστατικών και στην προστασία της δημόσιας υγείας