Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
31 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αυξημένες οι πωλήσεις της «ΝΙΚΑΣ» το 2020

ΑρχικήΝέαΑυξημένες οι πωλήσεις της «ΝΙΚΑΣ» το 2020
spot_img

cibum team


Αυξημένες πωλήσεις κατά 11,71% παρουσίασε ο Όμιλος ΝΙΚΑΣ το 2020 οι οποίες ανήλθαν στα 57,77 εκατ. ευρώ έναντι πωλήσεων 51,72 εκατ. ευρώ της χρήσης του 2019. Καρά την ίδια χρήση αύξησε τα μερίδια στην συνολική αγορά αλλαντικών από 20,3% σε 21,4% σε όγκο πωλήσεων και από 19,1% σε 20,7% σε αξία, διατηρώντας ηγετική θέση σε πολλές επιμέρους κατηγορίες προϊόντων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα συνολικά μικτά κέρδη του ομίλου σημείωσαν αύξηση κατά 28,59% σε σχέση με αυτά της προηγούμενης χρήσεως και διαμορφώθηκαν σε 13,869 εκατ. ευρώ έναντι 10,785 εκατ. ευρώ, με το περιθώριο μικτού κέρδους να αυξάνεται κατά 3,15 ποσοστιαίες μονάδες.

Το συνολικό EBITDA του Ομίλου, διαμορφώθηκε σε κέρδη 3,002 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 877.000 ευρώ κατά την προηγούμενη χρήση. Τα συνολικά αποτελέσματα προ φόρων (EBT) ανήλθαν στη χρήση του 2020 σε ζημίες 809.000 ευρώ έναντι ζημιών 3,027 εκατ. ευρώ κατά την προηγούμενη χρήση.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Το BRC issue 9 είναι γεγονός – Πότε ξεκινάει η πιστοποίηση κατά το νέο τεύχος του προτύπου;

Το τεύχος 9 του BRC για την ασφάλεια των τροφίμων, είναι πλέον γεγονός, αφού κατέφθασε την 1η Αυγούστου 2022.

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα