ΑρχικήΝέαΑίγινα - Διακοπή υδροδότησης: 8 τόνους εμφιαλωμένου νερού έστειλε η Περιφέρεια Αττικής

Αίγινα – Διακοπή υδροδότησης: 8 τόνους εμφιαλωμένου νερού έστειλε η Περιφέρεια Αττικής

2 λεπτά ανάγνωσης

Συνολικά έχουν αποσταλεί 20 τόνοι εμφιαλωμένων νερών στους κατοίκους της Αίγινας.

Περισσότερους από 8 τόνους εμφιαλωμένου νερού απέστειλε η Περιφέρεια Αττικής στις δημοτικές υπηρεσίες της Αίγινας, προκειμένου να διατεθούν στους πιο ευάλωτους πολίτες του νησιού, ώστε να μην επιβαρύνονται οικονομικά από τη διακοπή υδροδότησης, μετά τη ζημιά στον υποθαλάσσιο αγωγό.

- Advertisement -

Πριν από λίγες ημέρες, η Περιφέρεια Αττικής είχε αποστείλει 13,5 τόνους εμφιαλωμένου νερού, ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει δεσμευτεί ότι θα συνεχιστεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του περιφερειάρχη Αττικής, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

- Advertisement -

«Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα και να έχουμε επισήμως το πόρισμα σχετικά με τη ζημιά στον αγωγό ύδρευσης στην Αίγινα, προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση. Οι πολίτες της Αίγινας όμως δεν μπορούν να περιμένουν. Σήμερα το πρωί, ως #Περιφέρεια_Αττικής, στείλαμε 3 φορτηγά με 8,2 τόνους εμφιαλωμένο νερό. . Στεκόμαστε δίπλα στο δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά και στους συμπολίτες μας στο νησί της Αίγινας».

ΑΠΕ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.