Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
10.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αλιεία

ΑρχικήΝέαΑλιεία

Αλιεία: Υπεγράφη απόφαση για αύξηση της αλιευτικής ικανότητας των επαγγελματικών σκαφών

Δυνατότητα αύξησης αλιευτικής ικανότητας για τα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη.

ΕΕ: Όχι της Ελλάδας στην πρόταση του βασικού κανονισμού για τις αλιευτικές δυνατότητες και τις ποσοστώσεις για το χέλι

Ο Αυγενάκης ζήτησε την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ για την προστασία από την παράνομη αλιεία.

ΥΠΑΑΤ: Πάνω από μισό δισ. ευρώ για αλιεία και υδατοκαλλιέργεια 

Στ. Κελέτσης: Στόχος μας είναι η αξιοποίηση όλων των υπαρχόντων χρηματοδοτικών εργαλείων για την ανάπτυξη της αλιείας.

Μάζεψαν παράνομα 4.000 αχινούς στη Χαλκίδα

Πιάστηκαν επ' αυτοφώρω από το λιμενικό.

Το αδικημένο “Πλακί” και τα παραγκωνισμένα ελληνικά ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας

Απ. Αποστολάκος: Να ενδυναμωθεί το μάρκετινγκ για τα ψάρια Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας με τη συμβολή και του ΟΚΑΑ.

Ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες: Ευκαιρία η αυξημένη διεθνής ζήτηση για υψηλής ποιότητας οστρακοειδή και ψάρια

Ημερίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, με θέμα τις οστρακοκαλλιέργειες στη Βόρεια Ελλάδα.

Ερασιτέχνες μάζεψαν 7.000 αχινούς σε μία ημέρα – Τους έπιασε το λιμενικό

Έλεγχος των Λιμενικών Αρχών στη Θαλάσσια περιοχή Β. Ευβοϊκού.

Eurostat: 3,4 εκατομμύρια τόνοι ψαριών αλιεύτηκαν το 2022 από τους Ευρωπαίους

Ο αλιευτικός στόλος της Ισπανίας ξεπέρασε το ένα πέμπτο του συνόλου των αλιευμάτων της ΕΕ.

Μύδια Πιερίας: Ένας διατροφικός «θησαυρός» που ταξιδεύει στις αγορές του εξωτερικού

Η Ελλάδα είναι η 4η μεγαλύτερη παραγωγός μυδιών στην ΕΕ.

Οι αχινοί με τα μεγάλα αγκάθια “εχθροί” των ψαριών – Μέτρα λαμβάνει η Αυστραλιανή Γερουσία

Ένα είδος αχινού απειλεί ψάρια, βιότοπους και θαλάσσια χλωρίδα.

Απίστευτο! Τα ψάρια αναγνωρίζουν τον εαυτό τους σε φωτογραφίες

Mελέτη έδειξε ότι τα ψάρια έχουν μια εσωτερική αίσθηση του εαυτού τους, όπως οι άνθρωποι.

Ψάρια: Η αντίληψη της γενιάς Ζ για την βιωσιμότητα στην κατανάλωση θαλασσινών

Μελέτη για την περιβαλλοντική ευαισθησία των καταναλωτών σχετικά με την παραγωγή και την κατανάλωση θαλασσινών.

“Θύμα” των πλημμυρών η ελληνική αλιεία – Πτώση της ζήτησης λόγω φόβου των καταναλωτών

Πάνω από 50% η μείωση του τζίρου των αλιέων λόγω παραπληροφόρησης των καταναλωτών.

Στους επόμενους μήνες θα τεθεί το πλαίσιο για την άσκηση ερασιτεχνικής αλιείας

Σύσκεψη ΥπΑΑΤ, Λ. Αυγενάκη με το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Αλιέων Γρι- Γρι.

Πάνω από 360 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για την προώθηση της βιώσιμης αλιείας

Τα συνολικά κονδύλια του ελληνικού προγράμματος για την περίοδο 2021-2027 ανέρχονται σε 519,6 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 363,7 εκατ. ευρώ αποτελούν τη συνεισφορά της ΕΕ.

Ψάρια: Τις πταίει για τη “λασπώδη γεύση” τους

Δανοί επιστήμονες αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα μελέτης.

Μυτιλήνη – Ψάρεμα: Έκκληση αγωνίας από τον καπετάνιο του “Ταξιάρχη”

Η καθημερινή μάχη των ψαράδων της Λέσβου.

Αλιεία: Υποχρεωτική η ψηφιακή καταγραφή των αλιευμάτων ακόμα και για τους ερασιτέχνες!

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενέκρινε τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία για τον έλεγχο της αλιείας.

Γιατί οι καλύτεροι σεφ της Βρετανίας “βγάζουν” το σολομό από τα πιάτα τους

Στην εκστρατεία "Off The Table" συμμετέχουν μέχρι στιγμής 150 εστιατόρια, καφέ και ξενοδοχεία.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.

Πόσιμο νερό: 6.800 περιπτώσεις καρκίνου το χρόνο από νερό μολυσμένο με χημικές ουσίες PFAS

Μελέτη δείχνει ότι σε περιοχές, όπου το πόσιμο νερό ξεπέρασε τα συνιστώμενα μέγιστα επίπεδα PFAS είχαν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνων του πεπτικού, του ενδοκρινικού, του αναπνευστικού και του στόματος και του λαιμού
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο