Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αλλαγή ημερομηνίας για τις διεθνείς εκθέσεις “Artozyma” “Detrop Boutique” και “Freskon”

ΑρχικήΝέαΑλλαγή ημερομηνίας για τις διεθνείς εκθέσεις "Artozyma" "Detrop Boutique" και "Freskon"
spot_img

Στις αρχές Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι διεθνείς εκθέσεις «Artozyma» και «Detrop Boutique», ενώ η «Freskon» θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, όπως αποφάσισε η διοργανώτρια εταιρεία ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, μεταθέτοντας κατά περίπου έναν μήνα την πραγματοποίησή τους, ώστε στο μεταξύ να έχουν βελτιωθεί οι υγειονομικές συνθήκες.

   Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, η 10η διεθνής έκθεση αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής «Artozyma» και η 30η διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών «Detrop Boutique», που ήταν προγραμματισμένες για τις 26-28 Φεβρουαρίου, αναβάλλονται για τις 2-4 Απριλίου. Το δε διεθνές εμπορικό γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon, που ήταν προγραμματισμένο για τις 7 με 9 Απριλίου, μεταφέρεται για τις 12-14 Μαΐου.

   «Η ΔΕΘ-Helexpo έκρινε σκόπιμο να αναμείνει τη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών για την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή των τριών της εκθέσεων, Artozyma, Detrop Boutique και Freskon, θα είναι έτοιμες να υποδεχθούν εκθέτες και επισκέπτες με ανανεωμένη δυναμική, αλλά και με μια πιο αισιόδοξη προοπτική», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση._

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα