Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023
21.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αλλάζει όνομα η Kellogg’s: Και το όνομα αυτής… Kellanova

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΑλλάζει όνομα η Kellogg’s: Και το όνομα αυτής... Kellanova
spot_img

Η Kellogg επέλεξε νέο όνομα για τις νέες spinoff εταιρείες της που μοιάζει πολύ με τα παλιά τους, αλλά με αέρα ανανέωσης.

Σε ανακοίνωση νέων ονομάτων για τις επιχειρήσεις που θα προκύψουν μετά τη διάσπαση της που έχει προγραμματιστεί έως το τέλος του 2023, προχώρησε η Kellogg’s.

    Υπενθυμίζεται πως η διάσπαση της εταιρίας ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι και αποτελεί την πρώτη μεγάλη αλλαγή στα 117 χρόνια λειτουργίας της Kellogg’s. Η εταιρία θα απαρτίζεται πλέον από τρεις, τη μονάδα δημητριακών Kellogg’s της Βόρειας Αμερικής που περιλαμβάνει επωνυμίες όπως Raisin Bran και Rice Krispies, τη μονάδα σνακ που περιλαμβάνει επωνυμίες όπως Cheez-Its και Pringles και μια νέα “εταιρεία καθαρά φυτικών τροφίμων” με το εμπορικό σήμα MorningStar Farms.

    Kellanova θα ονομάζεται η εταιρία σνακ που θα στεγάζει Cheez-Its, Pringles καθώς και τα φυτικά προιόντα MorningStar Farms, προερχόμενη από τη λέξη “nova” που σημαίνει νέο. Θα παρουσιάζεται σε μια πιο μοντέρνα γραμματοσειρά και θα ακολουθεί το εμβληματικό “Κ”.

Η εταιρία δημητριακών της βόρειας Αμερικής θα είναι WK Kellogg Co, ονομασία που παραπέμπει στον ιδρυτή της εταιρίας, ενώ το λογότυπο θα παραπέμπει στο σήμα του παραδοσιακού παρασκευαστή δημητριακών. “Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που να ενοχλεί κατά κάποιο τρόπο, που όταν οι άνθρωποι το κοιτούσαν, θα μπορούσαν να δουν τον Kellogg λόγω του εμβληματικό «K» στην αρχή, αλλά στη συνέχεια να θέσουμε την ερώτηση, “Τι είναι αυτό, τι νέο υπάρχει;”. », είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Steve Cahillane, στο FoodDive. “Είναι η επόμενη γενιά της εταιρείας”. O CEO τονίζει πως τα ονόματα των εταιριών αντανακλούν τόσο την ιστορία της επιχείρησης όσο και το μέλλον ανάμεσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

    Η διάσπαση της Kraft προ ενδεκαετίας, με την επιχείρηση σνακ Mondelēz International, οδήγησαν σε ένα τελείως καινούριο όνομα της εταιρίας και η Kellogg, σύμφωνα με τον Cahillane σκέφτηκε να κάνει το ίδιο. Ωστόσο τελικά, κατέληξαν σε ονόματα που δεν θα ξενίζουν τους καταναλωτές, και θα παραπέμπουν στην πασίγνωστη μάρκα δημητριακών. “Ξεκινάμε από μια πιο ισχυρή θέση γιατί αυτό που μπορούμε να εξηγήσουμε αμέσως είναι ποιες μάρκες αντιπροσωπεύουν αυτό το πολύ ενδιαφέρον νέο όνομα σε σύγκριση με το να πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν”, είπε ο Cahillane. “Η Kellogg’s θα υπάρχει για πάντα ως επωνυμία, όπως ακριβώς τα Pringles και Cheez-It”, είπε.

    Η εταιρία παραγωγής δημητριακών της βόρειας Αμερικής που παράγει τα περιβόητα Corn Flakes, αποτελεί το 80% από τις συνολικές πωλήσεις της επιχείρησης. “Όταν συμβεί η διάσπαση, και οι δύο εταιρείες θα έχουν ισχυρούς ισολογισμούς”, είπε ο Cahillane. “Μέρος της στρατηγικής θα είναι σίγουρα η οργανική ανάπτυξη, που θα συνεχιστεί με ρυθμό, αλλά και η αναζήτηση ευκαιριών από τη σκοπιά των συγχωνεύσεων και εξαγορών”.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσφορές και εκπτώσεις στο λιανεμπόριο: Ένας “θανάσιμος” κίνδυνος για επιχειρήσεις και καταναλωτές

Οι παρατεταμένες προσφορές και εκπτώσεις είναι ζημιογόνες για την αντίληψη των καταναλωτών, το μέλλον μιας επιχείρησης αλλά και του ίδιου του λιανεμπορίου.

Σκάνδαλο: Εταιρείες κολοσσοί γνώριζαν αλλά απέκρυπταν τους κινδύνους από τα PFAS!

Devil they Knew: Συγκάλυψη εδώ και πολλές δεκαετίες των κινδύνων των PFAS από τις εταιρείες παραγωγής αποκαλύπτει έρευνα.

Προσοχή: Μικροπλαστικά στα τρόφιμα από τις σανίδες κοπής!

Επιστημονική μελέτη προσδιορίζει τις πλαστικές σανίδες κοπής ως μια ουσιαστική πηγή μικροπλαστικών στα τρόφιμα, η οποία απαιτεί προσοχή.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα