Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
18.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αλλεργιογόνα: Δωρεάν Webinar για peanuts control στην παραγωγή τροφίμων

ΑρχικήΝέαΑλλεργιογόνα: Δωρεάν Webinar για peanuts control στην παραγωγή τροφίμων
spot_img

cibum team

Ο έλεγχος των τροφικών αλλεργιογόνων σε περιβάλλοντα επεξεργασίας μπορεί να είναι μια δύσκολη αλλά όχι αδύνατη εργασία. Οι μάρκες και οι κατασκευαστές όλων των μεγεθών έχουν πολλά ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με τη διαχείριση των αλλεργιογόνων, και συγκεκριμένα του φυστικιού, στις εγκαταστάσεις τους. Με τον FDA να αναγνωρίζει πρόσφατα το σουσάμι ως σημαντικό αλλεργιογόνο, είναι πιο σημαντικό από ποτέ οι επεξεργαστές τροφίμων να έχουν πρακτικές και διαδικασίες για τη διαχείριση των αλλεργιογόνων, με τρόπο που να κρατά ασφαλή τα άτομα με τροφικές αλλεργίες και να επιτρέπει στους μη αλλεργικούς καταναλωτές να απολαύσουν τα τρόφιμα που παράγονται.

Για να βοηθήσει, το National Peanut Board συνεργάστηκε με το φημισμένο Πρόγραμμα Έρευνας και Πόρων για τις Αλλεργίες Τροφίμων (FARRP) για να δημιουργήσει το «Controlling Peanut Ingredients in Food Processing Facilities», έναν δωρεάν, downloadable χάρτη πορείας για τους μεταποιητές για την ανάπτυξη και εφαρμογή σχεδίων ελέγχου των αλλεργιογόνων, με εστίαση στον έλεγχο των συστατικών φυστικιών.

Αυτό το webinar θα ενημερώσει σχετικά με τα βασικά των τροφικών αλλεργιών και τις βέλτιστες πρακτικές για τη διαχείριση των αλλεργιογόνων, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης κινδύνου καθώς και για

  • Έλεγχοι αλυσίδας εφοδιασμού.
  • Λήψη, αποθήκευση και χειρισμός συστατικών.
  • Αποτροπή της διασταυρούμενης επαφής κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Έλεγχοι επισήμανσης και συσκευασίας.
  • Αλλαγή αλλεργιογόνων και προληπτική επισήμανση αλλεργιογόνων.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα ακούσουν τους κατασκευαστές που παρείχαν μελέτες περιπτώσεων για τον οδηγό σχετικά με το πώς και γιατί περιλαμβάνουν τα φιστίκια στα προϊόντα τους.

Το free webinar θα διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου 2021 01:00 μ.μ.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε ΕΔΩ 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο γνωστό ελληνικό ελαιόλαδο περιέχει απαγορευμένο φυτοφάρμακο – Αποσύρθηκε από την αγορά της Δανίας (φωτο)

Οι αρχές της Δανίας ανακάλεσαν από την αγορά εξαιρετικά παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο.

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα