Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ARI Greek Antipasti: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςARI Greek Antipasti: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Η ARI Greek Antipasti Α.Ε είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προϊόντων Antipasti στην Ευρώπη.

Η εξαγωγική δραστηριότητα της ARI Greek Antipasti Α.Ε, φτάνει το 100% της παραγωγής της, και τα προϊόντα της διανέμονται σε περισσότερες από 25 Ευρωπαϊκές χώρες.

Η ομάδα μας μεγαλώνει και αναζητούμε Τεχνολόγο Τροφίμων για τις εγκαταστάσεις μας στο Λάκκωμα Χαλκιδικής.

Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας, και αναζητούμε συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για εξέλιξη με εμάς.

Η θέση:

Ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα: είσαι ο άνθρωπος που ασχολείται με την τήρηση όλων των κανόνων Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής και Ορθής Υγιεινής Πρακτικής. Πρωταρχικό σου μέλημα είναι η πρόληψη κινδύνων και ο έλεγχος των κρίσιμων σημείων κατά την παραγωγική διαδικασία.

Πως μοιάζει η καθημερινότητά σου:

  • Ασχολείσαι με τον έλεγχο των κρίσιμων σημείων
  • Ελέγχεις τις εγκαταστάσεις και τα τμήματα της παραγωγής για ζητήματα Υγιεινής και Ασφάλειας
  • Ελέγχεις το μηχανολογικό εξοπλισμό βάσει των προδιαγραφών ποιότητας
  • Ελέγχεις τη διαδικασία καθαριότητας της Παραγωγής
  • Ελέγχεις την τήρηση της ιχνηλασιμότητας σε όλα τα τμήματα
  • Πραγματοποιείς οργανοληπτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής από τις Α’ Ύλες έως το τελικό προϊόν
  • Πραγματοποιείς ποιοτικό έλεγχο στα τροφοδοτούμενα προς την παραγωγή ημιέτοιμα προϊόντα
  • Ελέγχεις την Υγιεινή του προσωπικού

Είσαι ο άνθρωπος που ψάχνουμε εάν:

  • Είσαι απόφοιτος σχολής Χημικού ή Τεχνολογίας Τροφίμων
  • Έχεις προηγούμενη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 4 χρόνων σε αντίστοιχη θέση σε Βιομηχανία – Παραγωγή Τροφίμων
  • Γνωρίζεις άριστα Αγγλικά
  • Έχεις γνώσεις χειρισμού Η/Υ

Αλλά πάνω από όλα έχεις όρεξη για δουλειά, θέληση για εξέλιξη, δίνεις έμφαση στη λεπτομέρεια και αναγνωρίζεις τα προτερήματα της ομαδικής εργασίας.

Τι είναι αυτό που σου προσφέρουμε:

  • Πρόσθετη ιατροφαρμακευτική ασφάλιση
  • Συνεχής εκπαίδευση με συμμετοχή σε σεμινάρια
  • Ευκαιρίες εξέλιξης σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο περιβάλλον

Για αίτηση και αποστολή βιογραφικού πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο