ΑρχικήΝέαΆνοιξαν οι εγγραφές για το παγκόσμιο Συνέδριο γαλακτοκομικών προϊόντων

Άνοιξαν οι εγγραφές για το παγκόσμιο Συνέδριο γαλακτοκομικών προϊόντων

cibum team

Η Εθνική Επιτροπή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γάλακτος θα φιλοξενήσει το πρώτο  Παγκόσμιο Συνέδριο Γαλακτοκομικών Προϊόντων  IDF  στην Κοπεγχάγη, από τις 13-15 Οκτωβρίου 2021. Το συνέδριο θα είναι υβριδικό, με ζωντανές συνεδρίες στην Κοπεγχάγη, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής μέσω διαδικτύου. Ο χώρος θα είναι το Axelborg / NIMB στην καρδιά της Κοπεγχάγης, ακριβώς απέναντι από το Tivoli.

Το θέμα του συνεδρίου είναι «Ένα μεταβαλλόμενο κλίμα για τα γαλακτοκομικά»

- Advertisement -

Όλες οι συνεδρίες θα αντιμετωπίσουν αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα για τα γαλακτοκομικά τα επόμενα χρόνια. Τα μέλη του IDF έχουν αναλάβει σοβαρές δεσμεύσεις να συμβάλουν στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής, αλλά το κλίμα σε επίπεδο καταναλωτών αλλάζει επίσης γρήγορα. Οι προσπάθειες του IDF να παραμείνει στο επίκεντρο του καταναλωτή ως παραγωγών βασικών, υγιεινών και βιώσιμων προϊόντων θα είναι ένα σημαντικό μέρος της διάσκεψης.

Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ 

- Advertisement -

Πηγή: diary Industries

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.