Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
16.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ανάκληση 3.800 συσκευασιών βρεφικής βιταμίνης λόγω παρασκευαστικού λάθους

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΑνάκληση 3.800 συσκευασιών βρεφικής βιταμίνης λόγω παρασκευαστικού λάθους
spot_img

Περιέχει εξαιρετικά ισχυρή δόση βιταμίνης D3.

Η εταιρεία Nordic Naturals των ΗΠΑ ανακαλεί οικειοθελώς μία παρτίδα Nordic Naturals Baby’s Vitamin D3 Liquid. Αυτή η ανάκληση πραγματοποιείται λόγω κατασκευαστικού σφάλματος που είχε ως αποτέλεσμα αυξημένο επίπεδο δόσης βιταμίνης D3 ή εξαιρετικά ισχυρή δόση

- Advertisement -

Το προϊόν χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα διατροφής για βρέφη ηλικίας έως 12 μηνών και συσκευάζεται σε κουτιά που περιέχουν ένα μπουκάλι και ένα σταγονόμετρο για δοσολογία. Ο αριθμός παρτίδας που επηρεάζεται είναι 234909, με ημερομηνία λήξης τον Δεκέμβριο του 2025.

Η παρατεταμένη χρήση του ανακαλούμενου υγρού Baby’s Vitamin D3 θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει σε αυξημένα επίπεδα βιταμίνης D, με αποτέλεσμα εμετό, απώλεια όρεξης, αυξημένη δίψα, συχνουρία και αδυναμία ανάπτυξης στα βρέφη. Περίπου 3.800 μονάδες προϊόντος επηρεάστηκαν, με το ένα πέμπτο να έχει ήδη επιστραφεί από τους λιανοπωλητές. Ο λόγος για την ανάκληση οφείλεται αποκλειστικά σε μεμονωμένο λάθος παραγωγής. 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα