Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δραστηριοποίηση του Ε.Φ.Ε.Τ. στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΔραστηριοποίηση του Ε.Φ.Ε.Τ. στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
spot_img

Ενημέρωση των καταναλωτών από τα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Instagram, Twitter και Youtube 

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) ως βασική αποστολή του έχει την προστασία της δημόσιας υγείας και των συμφερόντων του καταναλωτή καθώς και την ευαισθητοποίηση του με την αντικειμενική, έγκυρη και άμεση ενημέρωσή του σε θέματα ασφάλειας των τροφίμων.

Σύμφωνα με πρόσφατες κοινωνικές έρευνες για την ψηφιακή ενημέρωση που είδαν το φως της
δημοσιότητας στην Ελλάδα και το Ευρωβαρόμετρο του 2019 ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του ελληνικού κοινού (82%) διατηρεί λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram, το YouTube, το LinkedIn, το TikTok κ.ά., δραστηριοποιείται καθημερινά και τα χρησιμοποιεί ως σημαντικές πηγές πληροφόρησης και ενημέρωσης.

Με στόχο η ενημέρωση που παρέχει ο Ε.Φ.Ε.Τ. να έχει την ευρύτερη δυνατή απήχηση στο καταναλωτικό κοινό, προχωρά στο άνοιγμα λογαριασμών στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram και στο YouTube.
Πολίτες που διαθέτουν προφίλ στα παραπάνω κοινωνικά δίκτυα, μπορούν από την Πέμπτη, 2 Ιουνίου
να ακολουθούν τις αντίστοιχες σελίδες, πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους ή κάνοντας αναζήτηση μέσω του προσωπικού τους προφίλ, προσκαλώντας παράλληλα τους δικούς τους φίλους να ακολουθήσουν.
Facebook https://www.facebook.com/efetofficial/

Facebook και για ανακλήσεις τροφίμων Αρχική σελίδα | Facebook

Twitter https://twitter.com/efet_official

Instagram https://www.instagram.com/hellenicfoodauthority/

Επίσης, προσκαλούνται να κάνουν εγγραφή στο Κανάλι του Ε.Φ.Ε.Τ. στο Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCwlwUz_3ugPP9VFv3lcs0zQ) στο οποίο θα αναρτώνται
χρήσιμα πρωτότυπα βίντεο παραγωγής Ε.Φ.Ε.Τ., συνεντεύξεις, ενδιαφέροντα βίντεο για την
ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων καθώς και live streaming εκδηλώσεις με επίκαιρα θέματα.

Ο σκοπός των σελίδων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι καθαρά ενημερωτικός και μπορείτε να ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης τους από την ιστοσελίδα μας

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα