Επιστημονικό Συνέδριο της EFSA 26 σχετικά με την αξιολόγηση οφέλους κινδύνου της συνδυασμένης έκθεσης σε θρεπτικά συστατικά και μολυντές μέσω των τροφίμων.
Η αξιολόγηση κινδύνου-οφέλους (RBA) των τροφίμων θέτει σημαντικές επιστημονικές προκλήσεις δεδομένης της ανάγκης να σταθμιστούν τα θρεπτικά και τα οφέλη για την υγεία των τύπων τροφίμων έναντι των πιθανών κινδύνων για την υγεία από κινδύνους όπως οι μολυντές που υπάρχουν στα τρόφιμα. Η EFSA θα ήθελε να προσκαλέσει εμπειρογνώμονες σε αυτόν τον τομέα να λάβουν μέρος σε ένα επιστημονικό συνέδριο τον Φεβρουάριο του 2022. Οι συζητήσεις και τα βασικά αποτελέσματα του συνεδρίου θα σας βοηθήσουν να ενημερώσετε τη μελλοντική ενημέρωση των οδηγιών της Επιστημονικής Επιτροπής της EFSA για την RBA από το 2010. Μην χάσετε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε αυτό το σημαντικό μελλοντικό έργο!
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα και τον τρόπο εγγραφής στο επιστημονικό συνέδριο θα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της EFSA και στο ενημερωτικό δελτίο EFSA Highlights έως τα τέλη Νοεμβρίου 2021.