Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

EFSA: Ανοιχτό επιστημονικό συνέδριο για την στάθμιση οφέλους-κινδύνου στα τρόφιμα

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνEFSA: Ανοιχτό επιστημονικό συνέδριο για την στάθμιση οφέλους-κινδύνου στα τρόφιμα
spot_img

Επιστημονικό Συνέδριο της EFSA 26 σχετικά με την αξιολόγηση οφέλους κινδύνου της συνδυασμένης έκθεσης σε θρεπτικά συστατικά και μολυντές μέσω των τροφίμων.

Η αξιολόγηση κινδύνου-οφέλους (RBA) των τροφίμων θέτει σημαντικές επιστημονικές προκλήσεις δεδομένης της ανάγκης να σταθμιστούν τα θρεπτικά και τα οφέλη για την υγεία των τύπων τροφίμων έναντι των πιθανών κινδύνων για την υγεία από κινδύνους όπως οι μολυντές που υπάρχουν στα τρόφιμα. Η EFSA θα ήθελε να προσκαλέσει εμπειρογνώμονες σε αυτόν τον τομέα να λάβουν μέρος σε ένα επιστημονικό συνέδριο τον Φεβρουάριο του 2022. Οι συζητήσεις και τα βασικά αποτελέσματα του συνεδρίου θα σας βοηθήσουν να ενημερώσετε τη μελλοντική ενημέρωση των οδηγιών της Επιστημονικής Επιτροπής της EFSA για την RBA από το 2010. Μην χάσετε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε αυτό το σημαντικό μελλοντικό έργο!

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα και τον τρόπο εγγραφής στο επιστημονικό συνέδριο θα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της EFSA και στο ενημερωτικό δελτίο EFSA Highlights έως τα τέλη Νοεμβρίου 2021.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο