Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

EFSA: Ανοιχτό επιστημονικό συνέδριο για την στάθμιση οφέλους-κινδύνου στα τρόφιμα

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνEFSA: Ανοιχτό επιστημονικό συνέδριο για την στάθμιση οφέλους-κινδύνου στα τρόφιμα
spot_img

Επιστημονικό Συνέδριο της EFSA 26 σχετικά με την αξιολόγηση οφέλους κινδύνου της συνδυασμένης έκθεσης σε θρεπτικά συστατικά και μολυντές μέσω των τροφίμων.

Η αξιολόγηση κινδύνου-οφέλους (RBA) των τροφίμων θέτει σημαντικές επιστημονικές προκλήσεις δεδομένης της ανάγκης να σταθμιστούν τα θρεπτικά και τα οφέλη για την υγεία των τύπων τροφίμων έναντι των πιθανών κινδύνων για την υγεία από κινδύνους όπως οι μολυντές που υπάρχουν στα τρόφιμα. Η EFSA θα ήθελε να προσκαλέσει εμπειρογνώμονες σε αυτόν τον τομέα να λάβουν μέρος σε ένα επιστημονικό συνέδριο τον Φεβρουάριο του 2022. Οι συζητήσεις και τα βασικά αποτελέσματα του συνεδρίου θα σας βοηθήσουν να ενημερώσετε τη μελλοντική ενημέρωση των οδηγιών της Επιστημονικής Επιτροπής της EFSA για την RBA από το 2010. Μην χάσετε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε αυτό το σημαντικό μελλοντικό έργο!

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα και τον τρόπο εγγραφής στο επιστημονικό συνέδριο θα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της EFSA και στο ενημερωτικό δελτίο EFSA Highlights έως τα τέλη Νοεμβρίου 2021.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα