ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΕιδοποίηση RASFF για σάλτσες σε βάζο που πωλούνται και στην Ελλάδα

Ειδοποίηση RASFF για σάλτσες σε βάζο που πωλούνται και στην Ελλάδα

1 λεπτά ανάγνωσης

Διανέμονται σε 14 χώρες.

Η Ολλανδία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό Σύστημα Έγκαιρης Ειδοποίησης για τα Τρόφιμα RASFF, για ζωμό/σάλτσα για ζυμαρικά σετσουάν Lee Kum Kee Sichuan Spicy Noodle Sauce 12x368g jar και τη σάλτσα από σόγια Char Siu Sauce 12x397g jar. Τα προϊόντα σύμφωνα με τις Ολλανδικές Αρχές δεν πέρασαν από τους απαραίτητους ελέγχους στο σύνορα στο Ρότερνταμ.

- Advertisement -

Και τα δύο προϊόντα διανέμονται, εκτός από την Ελλάδα σε Αυστρία, Βέλγιο. Τσεχία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ολλανδία, Πολωνία Σλοβακία, Σλοβενία και Ισπανία.

Σύμφωνα με το RASFF ο κίνδυνος για τους καταναλωτές δεν είναι σοβαρός.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Δημοφιλές συστατικό σαλάτας πίσω από σοβαρές επιδημίες E. coli και Salmonella με δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες κρούσματα

Νέα επιδημία με 55 κρούσματα στις ΗΠΑ, μετά τις μεγάλες εξάρσεις που καταγράφηκαν τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη.

Κιμάς πίσω από τραγωδία με 10 νεκρούς – Καμπανάκι για τις πρακτικές και τα πρόστιμα στα ελληνικά σουπερμάρκετ

Δέκα θάνατοι από STEC O157:H7 στο Βέλγιο και αλλεπάλληλα πρόστιμα για τη διαχείριση κιμά στην Ελλάδα.

Μπισκότα: Μελέτη εντόπισε σε όλα τα δείγματα ακρυλαμίδιο, ουσία με πιθανές καρκινογόνες επιδράσεις – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Η μελέτη εντόπισε ακρυλαμίδιο σε όλα τα δείγματα και συνύπαρξη πολλών διαφορετικών μυκοτοξινών σχεδόν στο σύνολο των προϊόντων.