Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκατοντάδες τροφικές δηλητηριάσεις σε διανομή γευμάτων του Ερυθρού Σταυρού

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΕκατοντάδες τροφικές δηλητηριάσεις σε διανομή γευμάτων του Ερυθρού Σταυρού
spot_img

216 άνθρωποι θύματα τροφικής δηλητηρίασης σε κοινωνικό συσσίτιο του Ερυθρού Σταυρού, στις Φιλιππίνες.

Τουλάχιστον 216 κάτοικοι από ένα χωριό δικαιούχοι προγράμματος δωρεάν γευμάτων στην πόλη Αγουσάν ντελ Σουρ της πόλης Εσπεράντσα στις Φιλιππίνες, μεταφέρθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία μετά από πόνο στο στομάχι, έμετο και διάρροια – συνήθεις συνέπειες της τροφικής δηλητηρίασης. Οι ασθενείς εισήχθησαν στο κοινοτικό νοσοκομείο της Εσπεράντσα και σε κοντινές πόλεις.

- Advertisement -

Οι ασθενείς ήταν μεταξύ των 1.000 δικαιούχων ενός προγράμματος σίτισης με τρόφιμα που διανεμήθηκαν από τον Ερυθρό Σταυρό. Ο Δρ Μα. Η Theresa Labiao, υπεύθυνος υγείας της Esperanza, σημείωσε ότι η τροφική δηλητηρίαση προκαλείται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας κατά την αποθήκευση των τροφίμων, αλλά ο πιο συνηθισμένος είναι η προετοιμασία. «Πρέπει να μελετήσουμε το ιστορικό του περιστατικού για να βγάλουμε στο συμπέρασμα για την υπόθεση», είπε ο Λαμπιάο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Sunstar

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα