Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
22.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H General Mills ανακαλεί αλεύρι λόγω σαλμονέλας – 13 θύματα σαλμονέλωσης

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνH General Mills ανακαλεί αλεύρι λόγω σαλμονέλας - 13 θύματα σαλμονέλωσης
spot_img

Ανακαλούνται τέσσερις ποικιλίες αλευριού για όλες τις χρήσεις της μάρκας Gold Medal.

Η General Mills εξέδωσε ανακοίνωση ανάκλησης σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ για αλεύρι της μετά την ανίχνευση σαλμονέλας (Salmonella Infantis) κατά τη διάρκεια δειγματοληψίας. Η ανάκληση συνδέθηκε με 13 κρούσματα σαλμονέλωσης και οι περισσότερες είναι γυναίκες σύμφωνα με τον FDA. 7 από τα θύματα δήλωσαν ότι κατανάλωσαν ωμή ζύμη ή κουρκούτι με ακατέργαστο αλεύρι μάρκας Gold Medal της General Mills.

Η εταιρεία ανακαλεί σακούλες των 2, 5 και 10 λιβρών για το προϊόν Gold Medal  για όλες τις Χρήσεις με ημερομηνία best before στις 27 και στις 28 Μαρτίου 2024, σύμφωνα με την ανακοίνωση της General Mills.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων λένε ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να καταναλώνουν ωμά προϊόντα που παρασκευάζονται με αλεύρι.

Η σαλμονέλα σκοτώνεται από τη θερμότητα μέσω του ψησίματος, του τηγανίσματος ή του βρασμού προϊόντων που παρασκευάζονται με αλεύρι.

Η General Mills ενθαρρύνει τους πελάτες να ελέγξουν τα ντουλάπια τους και να απορρίψουν οποιοδήποτε προϊόν επηρεάζεται από την ανάκληση.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση ανάκλησης της General Mills

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Καταργήθηκε το τρυγικό στεατύλιο (E 483) ως πρόσθετο σε τρόφιμα

Μέχρι πότε μπορούν να διατίθενται στην αγορά τρόφιμα που περιέχουν Ε 483.

26.509 Ευρωπαίοι πολίτες απαντούν για τους χημικούς ρύπους και τους βιολογικούς κινδύνους στα τρόφιμα

Πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι οι Ευρωπαίοι καταναλωτές για την ασφάλεια τροφίμων – Μεγάλη μελέτη της EFSA.

EFSA – Φέτα: Πράσινο φως για το ένζυμο λιπάση τριακυλογλυκερόλης στην παραγωγή φέτας και άλλων τυριών

Ο ομάδα της EFSA κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκαλεί ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα