Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
17.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καναδάς: Ανάκληση βατόμουρων λόγω παρουσίας μεταλλικών κομματιών

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΚαναδάς: Ανάκληση βατόμουρων λόγω παρουσίας μεταλλικών κομματιών
spot_img

Η εταιρεία Italian Produce Co Ltd. ανακαλεί τα βατόμουρα μάρκας Driscoll λόγω παρουσίας μεταλλικών κομματιών.

Το προϊόν αυτό διανεμήθηκε στο Οντάριο του Καναδά και όπως αναφέρει το Food Safety News, αρχικά πραγματοποιήθηκε μια ανάκληση από την εταιρεία Driscoll’s Inc. με έδρα την Καλιφόρνια στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, την οποία σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων είχε αναλάβει η Italian Produce Co Ltd.

- Advertisement -

Ο Καναδικός Οργανισμός Επιθεώρησης Τροφίμων επαληθεύει ότι ο βιομηχανία έχει αφαιρέσει το ανακαλούμενο προϊόν από την αγορά.

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) επισημαίνει ότι τα μεταλλικά θραύσματα στα τρόφιμα μπορεί να προκαλέσουν οδοντική βλάβη, πληγές στο στόμα ή το λαιμό ή ρήξη ή ακόμα και διάτρηση του εντέρου. Δεν αναφέρονται βέβαια η ανυπολόγιστη ζημία στη φήμη μιας εταιρείας και οι επακόλουθες οικονομικές ζημίες.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα