Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Λουκέτο σε Ιταλική Γαλακτοβιομηχανία – Χρησιμοποιούσε νερό ακατάλληλο για κατανάλωση

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΛουκέτο σε Ιταλική Γαλακτοβιομηχανία – Χρησιμοποιούσε νερό ακατάλληλο για κατανάλωση
spot_img

Κατασχέθηκαν 1 τόνος γαλακτοκομικά προϊόντα.

 Ο στρατός του NAS στην ιταλικά επαρχία Taranto, κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων τον Μάρτιο, μαζί με το προσωπικό της ASL, διέταξε τη διακοπή μιας επιχείρησης γαλακτοκομικών προϊόντων επειδή χρησιμοποιούσε νερό για το οποίο δεν ήταν σε θέση να επιδείξει τεκμηρίωση που να πιστοποιούσε την καταλληλότητά του για ανθρώπινη κατανάλωση. Οι αρχές κατέσχεσαν έναν τόνο τροφίμων συμπεριλαμβανομένων φρέσκων και ώριμων τυριών.

Κατά τη διάρκεια άλλων δραστηριοτήτων επιθεώρησης, ο στρατός κατέσχεσε πάνω από 100 κιλά κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων καθώς και περίπου 350 συσκευασίες προϊόντων αρτοποιίας για παραβιάσεις των κανόνων ιχνηλασιμότητας και ορθής εφαρμογής των πρακτικών υγιεινής.

https://www.lagazzettadelmezzogiorno.it/news/taranto/1481083/formaggi-conservati-in-acqua-senza-garanzie-igieniche-chiuso-caseificio-nel-tarantino.html

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο