Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Λουκέτο σε Ιταλική Γαλακτοβιομηχανία – Χρησιμοποιούσε νερό ακατάλληλο για κατανάλωση

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΛουκέτο σε Ιταλική Γαλακτοβιομηχανία – Χρησιμοποιούσε νερό ακατάλληλο για κατανάλωση
spot_img

Κατασχέθηκαν 1 τόνος γαλακτοκομικά προϊόντα.

 Ο στρατός του NAS στην ιταλικά επαρχία Taranto, κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων τον Μάρτιο, μαζί με το προσωπικό της ASL, διέταξε τη διακοπή μιας επιχείρησης γαλακτοκομικών προϊόντων επειδή χρησιμοποιούσε νερό για το οποίο δεν ήταν σε θέση να επιδείξει τεκμηρίωση που να πιστοποιούσε την καταλληλότητά του για ανθρώπινη κατανάλωση. Οι αρχές κατέσχεσαν έναν τόνο τροφίμων συμπεριλαμβανομένων φρέσκων και ώριμων τυριών.

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια άλλων δραστηριοτήτων επιθεώρησης, ο στρατός κατέσχεσε πάνω από 100 κιλά κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων καθώς και περίπου 350 συσκευασίες προϊόντων αρτοποιίας για παραβιάσεις των κανόνων ιχνηλασιμότητας και ορθής εφαρμογής των πρακτικών υγιεινής.

https://www.lagazzettadelmezzogiorno.it/news/taranto/1481083/formaggi-conservati-in-acqua-senza-garanzie-igieniche-chiuso-caseificio-nel-tarantino.html

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα