Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μαζική τροφική δηλητηρίαση σε γάμο από μάνγκο! – Τους βρήκαν αναίσθητους το επόμενο πρωί

24 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν κατά τη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού στην Ινδία

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΜαζική τροφική δηλητηρίαση σε γάμο από μάνγκο! - Τους βρήκαν αναίσθητους το επόμενο πρωί
spot_img

24 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν κατά τη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού στην Ινδία

Σε μια ύποπτη περίπτωση τροφικής δηλητηρίασης, 24 άνθρωποι αρρώστησαν στο Ματούρα του Ούταρ Πραντές στην Ινδία μετά από γαμήλιο γλέντι όπως, ανακοίνωσε η αστυνομία. Τα θύματα μετά το τέλος του τραπεζιού πήγαν για ύπνο αλλά το πρωί δεν ξύπνησαν, παρά εντοπίστηκαν από συγγενείς τους αναίσθητοι. Από την δηλητηρίαση δεν γλίτωσε ούτε ο γαμπρός ο οποίος έπεσε αναίσθητος λίγο μετά το γλέντι.

- Advertisement -

Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο πλησιέστερο κέντρο πρωτοβάθμιας υγείας και κλήθηκε ομάδα του τμήματος υγείας για θεραπεία. Μετά απλό λίγες ώρες ανάρρωσαν και επέστρεψαν στις εστίες τους. Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται ότι πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση, είπε ο επικεφαλής ιατρικός διευθυντής Ajay Kumar Verma. Αργότερα, ένας από τους ασθενείς είπε στους αξιωματούχους ότι όταν ήπιε τον χυμό μάνγκο, που σερβιρίστηκε με το δείπνο αισθάνθηκε υπνηλία.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα