Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2024
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις του ΠΟΥ για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΟι διαδικτυακές συναντήσεις του ΠΟΥ για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων
spot_img

Δράσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, για ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκομένων σχετικά με την Ασφάλεια Τροφίμων.

Aπό σήμερα έως τις 9 Ιουνίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει προγραμματίσει μια σειρά συνομιλιών για την ασφάλεια των τροφίμων για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και να ενθαρρύνει διάφορους ενδιαφερόμενους να συζητήσουν, μια σειρά θεμάτων για την υγεία και την ασφάλεια των τροφίμων. Ο ΠΟΥ θα διερευνήσει τα θέματα πίσω από το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφάλειας Τροφίμων:

«Τα πρότυπα τροφίμων σώζουν ζωές». 

Τα θέματα των διαδικτυακών σεμιναρίων καλύπτουν τα πρότυπα πίσω από την ασφάλεια των τροφίμων, την ασφάλεια των τροφίμων σε διεθνείς καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, τον εμπλουτισμό των τροφίμων και τους τρόπους εκτίμησης της επιβάρυνσης των τροφιμογενών ασθενειών, ενημερώσεις σχετικά με την παγκόσμια στρατηγική της ΠΟΥ για την ασφάλεια των τροφίμων και την νέα δημοσίευση του ΠΟΥ για την αλληλουχία ολόκληρου γονιδιώματος.

Το Health Talks, που φιλοξενείται από την Κοινότητα Πρακτικής Ασφάλειας Τροφίμων , θα προσφέρει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας μέσω διαδικτυακών συνομιλιών με ειδικούς από όλο τον κόσμο για τρέχοντα και αναδυόμενα θέματα στην ασφάλεια των τροφίμων.

Ομιλίες για την υγεία για το πρόγραμμα για την ασφάλεια των τροφίμων:

— Συνέπειες για την υγεία των μη ασφαλών τροφίμων: Μια προσπάθεια να ποσοτικοποιηθεί το βάρος των μη ασφαλών τροφίμων
Ημερομηνία: 6 Ιουνίου, 11 π.μ. – μεσημέρι CEST 
https://www.whofoodsafety.org/networks/events/3752

— Προς ισχυρότερα συστήματα ασφάλειας τροφίμων: Παγκόσμια Στρατηγική του ΠΟΥ για την Ασφάλεια των Τροφίμων
Ημερομηνία: 6 Ιουνίου, 13:00 – 2:30 μ.μ. CEST
https://www.whofoodsafety.org/networks/events/3604

— Τα πρότυπα πίσω από την ασφάλεια των τροφίμων: τρόποι διασφάλισης της ασφάλειας και της ποιότητας
Ημερομηνία: 8 Ιουνίου 2023, 13:00 – 2:30 μ.μ. CEST
https://www.whofoodsafety.org/networks/events/3753

— Αλληλουχία ολόκληρου του γονιδιώματος ως εργαλείο για την επιτήρηση και την ανταπόκριση των τροφιμογενών ασθενειών
Ημερομηνία: 9 Ιουνίου 2023, 13:00 – 2 μ.μ. CEST
https://www.whofoodsafety.org/networks/events/3758

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνδεθούν στον  ιστότοπο Food Safety Community of Practice για να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν τις συζητήσεις για την υγεία σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

LIDL: Ελληνίδα μητέρα κινείται νομικά κατά του σουπερμάρκετ για τα επικίνδυνα γλυκά

Όλα τα επηρεαζόμενα προϊόντα έχουν αφαιρεθεί από το κατάστημα και προτρέπουμε όλους τους πελάτες που αγόρασαν το προϊόν να μην το καταναλώσουν, είπε η εταιρεία αλλά με καθυστέρηση

Σουπερμάρκετ: Ράφια γεμάτα με υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με χρωστικές, γαλακτωματοποιητές, τεχνητές γεύσεις και πρόσθετα – Μελέτη

Στα σουπερμάρκετ τα περισσότερα τρόφιμα με πρόσθετα - Περισσότερες από τις μισές θερμίδες που καταναλώνονται στο σπίτι, προέρχονται από υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο