ΑρχικήΝέαΔΕΛΤΑ: δύο χρυσά βραβεία στα Social Media Awards 2021

ΔΕΛΤΑ: δύο χρυσά βραβεία στα Social Media Awards 2021

2 λεπτά ανάγνωσης

Το αγαπημένο  brand των νέων «σήκωσε» δύο χρυσά βραβεία για την καμπάνια του Milko hoodmakeover στο Tik Tok!

Το ΜILKO της ΔΕΛΤΑ απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι ξέρει να μιλάει στην καρδιά των νέων μέσα από τις καμπάνιες του! Απόδειξη τα δύο Χρυσά Βραβεία στα  Social Media Awards 2021, για την ενέργεια Milko Hoodmakeover στο ΤΙΚ ΤΟΚ. Τα βραβεία αφορούν στη Social Media Στρατηγική στο TIK TOK, αλλά και στη βέλτιστη χρήση του συγκεκριμένου καναλιού στο πλαίσιο επικοινωνίας CSR καμπάνιας.

- Advertisement -

Το 2020, το Milko (σε συνεργασία με την Mediatech και τη Newtons) δημιούργησε την πρώτη branded καμπάνια στην Ελλάδα στο ΤΙΚ ΤΟΚ, για να αυξήσει το awareness του CSR διαγωνισμού Milko Hoodmakeover, μέσω του οποίου το κοινό μπορούσε να ψηφίσει την περιοχή όπου θα ανακατασκευαστεί ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο. Έτσι, σε συνεργασία με τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιάρχο, 2 ακόμα influencers και 14 Heavy Users, δημοσίευσαν ισάριθμα user generated videos μιας πρωτότυπης χορογραφίας, επικοινωνώντας τον διαγωνισμό. Τα αποτελέσματα της καμπάνιας ήταν εντυπωσιακά, με μεγάλη συμμετοχή του κοινού και οδήγησαν το brand, με ένα fun τρόπο, στην ολική ανακατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή του Ζωγράφου.

Η ομάδα του MILKO αναζητά διαρκώς νέα touchpoints για να επικοινωνεί με το κοινό και να συνδέεται μαζί του! Με πρωτότυπες ενέργειες, φρέσκιες ιδέες και όχημα τον αγαπημένο τρόπο επικοινωνίας των νέων, που δεν είναι άλλος από τα Social Media, η ομάδα του MILKOέχει μετατρέψει το αγαπημένο brand σε τρόπο ζωής!

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Σκάνδαλο με μπισκότα βιομηχανικού κολοσσού που εξάγει σε δεκάδες χώρες: Εντοπίστηκε πρώτη ύλη για ζωοτροφές βοοειδών

Εταιρεία με παραγωγική δυναμικότητα 500 τόνων ημερησίως στο επίκεντρο ελέγχων για χρήση πρώτης ύλης ζωοτροφών.

Τρία δημοφιλή είδη μανιταριών στο μικροσκόπιο της ANSES – Παρενέργειες και επικίνδυνοι συνδυασμοί με φάρμακα

Η ANSES προειδοποιεί για αλλεργίες, ηπατικές βλάβες και αλληλεπιδράσεις με φάρμακα από συμπληρώματα που περιέχουν τρία δημοφιλή μανιτάρια.

Γιατί η EFSA ζητά να επανεξεταστεί ο «συντελεστής 100», η βάση των ορίων ασφάλειας εδώ και 70 χρόνια;

Η επικαιροποιημένη καθοδήγηση της Επιστημονικής Επιτροπής αλλάζει τα δεδομένα για τα βρέφη και διατηρεί τα 70 κιλά για τον μέσο ενήλικα