Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
14 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Good Food for Thought”: Μία νέα σειρά podcast από τo pod.gr και τη ΔΕΛΤΑ μας βάζει σε -θετική- σκέψη για τη διατροφή

ΑρχικήΝέαΔελτία Τύπου"Good Food for Thought": Μία νέα σειρά podcast από τo pod.gr και τη ΔΕΛΤΑ μας βάζει σε -θετική- σκέψη για τη διατροφή
spot_img

Τη σειρά παρουσιάζει η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη.

Καλή διατροφή ίσον δίαιτα; Υπάρχουν καλές και κακές τροφές; Τι ρόλο παίζει η ψυχολογία και τα social media στις διατροφικές επιλογές που κάνουμε; Πώς μιλάμε στα παιδιά μας για το φαγητό; Ποιοι είναι οι πιο διαδεδομένοι μύθοι γύρω από θέματα διατροφής; 

Αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα αποτελούν τη βάση του διαλόγου μεταξύ της Νίκης Λυμπεράκη και των καλεσμένων της όπου συνδυάζοντας ιστορίες της καθημερινότητας, χιούμορ και επιστημονικά δεδομένα συζητούν για όλα όσα μάς απασχολούν γύρω από τη διατροφή.

Στόχος του «Good Food for Thought» είναι να αναδείξει την καλή διατροφή ως ένα εύκολο, ρεαλιστικό και απολαυστικό τρόπο ζωής, όπου όλα χωράνε στο πιάτο μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή και τρόπους να ξεπερνάμε τα προφανή και λιγότερο προφανή εμπόδια.

Στο πρώτο επεισόδιο του «Good Food for Thought», «Μύθοι και αλήθειες για την καλή διατροφή» καλεσμένοι είναι η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Κατερίνα Ζαρίφη και η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Αμαλία Φιλίππου που συζητούν με απολαυστικό τρόπο τις αλήθειες και τους μύθους που έχουν «χτιστεί» όλα αυτά τα χρόνια γύρω από τη διατροφή.

Τα επεισόδια του «Good Food for Thought» θα είναι διαθέσιμα τόσο σε μορφή podcast στο pod.gr και σε όλες τις πλατφόρμες podcast, όσο και σε μορφή vidcast, ως σειρά βίντεο στο κανάλι της ΔΕΛΤΑ στο YouTube.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια και τα σνακ καλαμποκιού – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο