ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΣκορδόψωμο στη Φριτέζα αέρα σε... 4 λεπτά

Σκορδόψωμο στη Φριτέζα αέρα σε… 4 λεπτά

2 λεπτά ανάγνωσης

Εύκολος και γρήγορος τρόπος για σκορδόψωμο στη Φριτέζα αέρα.

Του Γιάννη Γδοντέλη

- Advertisement -

Τα σκορδόψωμα αποτελούν ιδανικό συνοδευτικό για πολλούς, καθώς το σκόρδο έχει έντονη, γλυκιά και πικάντικη γεύση που συνδυάζεται υπέροχα με το βούτυρο ή το λάδι, δίνοντας μια μοναδική αλμυρή γεύση ενώ η τραγανή υφή τους σε συνδυασμό με τη μαλακή εσωτερική υφή του ψωμιού είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Τα σκορδόψωμα συνήθως σερβίρονται ζεστά και τραγανά και όσοι… ξέρουν, ξέρουν πως προσφέρουν αληθινή απόλαυση. Τέλος, είναι γρήγορα και εύκολα στην προετοιμασία, και με την παρακάτω συνταγή η προετοιμασία αυτών των αλμυρών εδεσμάτων θα γίνει πιο εύκολη από ποτέ.

Η Lifestyle influencer Matila Relefors γνωστή και ως @brunchingblonde εξήγησε το πως αν δεν έχουμε ψωμί ή ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να ξεφορτωθούμε τις τορτίγιες που κάθονται στο ντουλάπι μας, μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για το “αυτοσχέδιο” μας σκορδόψωμο.

- Advertisement -

Για τη συνταγή θα πρέπει να απλώσετε μια τορτίγια στον πάγκο, αλείψτε μια γενναιόδωρη ποσότητα βουτύρου από τη μία πλευρά, στη συνέχεια ψιλοκόψτε μια σκελίδα σκόρδο και σκορπίζοντάς το πάνω στην βουτυρωμένη επιφάνεια. Για έξτρα γεύση, ψιλοκόψτε φρέσκα σχοινόπρασα και πασπαλίστε τα από πάνω. Ρυθμίστε τη φριτέζα αέρα στους 180°C, τοποθετήστε την τορτίγια μέσα και αφήστε την να ψηθεί για τέσσερα λεπτά. Όταν είναι έτοιμο, με τις άκρες να έχουν γίνει τραγανές και χρυσές, κόψτε την σε τέσσερα ίσα τρίγωνα. Συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας ζυμαρικά και απολαύστε κάθε μπουκιά.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Μακαρόνια: Εντοπίστηκε κάδμιο στο 80% των προϊόντων που βρίσκονται στα ράφια – Τι έδειξαν οι έλεγχοι για άλλα μέταλλα και φυτοφάρμακα

Νέα έρευνα της γαλλικής «60 Millions de consommateurs» αποκαλύπτει σημαντικές διαφορές μεταξύ δημοφιλών ζυμαρικών, με το κάδμιο να βρίσκεται στο επίκεντρο των αναλύσεων

Ιός του Δυτικού Νείλου: 19 θάνατοι και 232 τα κρούσματα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ – Η πλειονότητα των ασθενών εμφάνισε εγκεφαλίτιδα ή μηνιγγίτιδα

Το φαινόμενο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι υγειονομικές αρχές απευθύνουν αυστηρή σύσταση για τη συστηματική χρήση μέτρων ατομικής προστασίας από τα κουνούπια σε ολόκληρη την επικράτεια.

Δημοφιλές συστατικό σαλάτας πίσω από σοβαρές επιδημίες E. coli και Salmonella με δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες κρούσματα

Νέα επιδημία με 55 κρούσματα στις ΗΠΑ, μετά τις μεγάλες εξάρσεις που καταγράφηκαν τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη.