ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ εταιρεία Χατζηγιαννάκης στο πλευρό της Θεσσαλίας

Η εταιρεία Χατζηγιαννάκης στο πλευρό της Θεσσαλίας

1 λεπτά ανάγνωσης

Δ. Χατζηγιαννάκης: “Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας που βιώνουν πρωτόγνωρες συνθήκες”.

Η εταιρεία Χατζηγιαννάκης, πιστή στον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό που διέπει την εταιρική της κουλτούρα,θέλησε να συμβάλλει ενεργά στην κάλυψη των βασικών αναγκών των συμπολιτών μας στη δοκιμαζόμενη Θεσσαλία.  Για τον σκοπό αυτό προσέφερε 7.500 λίτρα εμφιαλωμένο νερό, 120 κιβώτια χλωρίνη των 2 λίτρων και 42 κιβώτια μωρομάντηλα.  Η δωρεά έγινε σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Δεσμός» που ανέλαβε και τον συντονισμό της αποστολής των αγαθών στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας που θα τα διανείμει στους πλημμυροπαθείς του Βόλου και των κοντινών οικισμών.

- Advertisement -

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Διευθύνων  Σύμβουλος, κος. Δημήτρης Χατζηγιαννάκης: «Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στεκόμαστε δίπλα τους έμπρακτα και ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα η αισιοδοξία και η ελπίδα στην καθημερινότητά τους».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Απίστευτο περιστατικό: Μεγάλο σουπερμάρκετ διέθεσε ξανά παρτίδες γάλακτος που είχαν ανακληθεί τον Φεβρουάριο λόγω τοξίνης – Φωτογραφίες

Οκτώ μήνες μετά τον παγκόσμιο συναγερμό για τη σερεουλίδη, ανακληθείσες παρτίδες Aptamil και Milumil διατέθηκαν ξανά στη Γερμανία.

Ελλάδα: Τροφική δηλητηρίαση σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης: Η υπόθεση που έφτασε στον Άρειο Πάγο

Πώς αποδείχθηκε η τροφική δηλητηρίαση χωρίς εργαστηριακή εξέταση του γεύματος και τι έκρινε ο Άρειος Πάγος.

Το Cibum παρουσιάζει τις νέες οδηγίες της ΕΕ για τους επιμολυντές στα μεταποιημένα τρόφιμα και όσα πρέπει να τεκμηριώνουν οι επιχειρήσεις

Οι νέες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον προσδιορισμό των επιμολυντών κατά τη μεταποίηση τροφίμων