Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
21 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ημερίδα με θέμα: Οι καταναλωτές στο επίκεντρο της Ασφάλειας Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗμερίδα με θέμα: Οι καταναλωτές στο επίκεντρο της Ασφάλειας Τροφίμων
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχοντας πια συμπληρώσει τα 2 χρόνια και έχοντας κάνει πάνω από 60 επεισόδια θέλαμε να βρούμε άλλον έναν τρόπο να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο.

Το όνειρο μας από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε αυτό το Podcast ήταν να επικοινωνήσουμε όσο πιο απλά αλλά συνάμα και έγκυρα γίνεται θέματα που άπτονται της ασφάλειας τροφίμων και της διατροφής στους καταναλωτές.

H δεύτερη εσπερίδα των The Food Processors Podcast με θέμα ΄Ο καταναλωτής στο επίκεντρο της Ασφάλειας Τροφίμων’ μπορεί επίσημα πια να ανακοινωθεί.

Σας περιμένουμε με χαρά στις 29.03.2024 στο αμφιθέατρο του Δήμου Περιστερίου

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων τους καλεσμένους μας , την Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) για την απόλυτη στήριξη της την όποια ημερίδα τελούμε υπό την αιγίδα της, αλλά και τους δύο μεγάλους χορηγούς μας την TUV NORD (TUV HELLAS) και TUV AUSTRIA HELLAS οι οποίοι στήριξαν από την πρώτη στιγμή την ιδέα αυτής της διοργάνωσης

Θέλουμε ενήμερους και συνειδητούς καταναλωτές και μέσα από κάθε μας δράση πιστεύουμε ότι πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ τον στόχο μας.

Νίκος Γκιώνης

Τεχνολόγος Τροφίμων, Food Safety Management Systems Lead Auditor

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα