Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025
8.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ: International High Quality Trophy στα Monde Selection Quality Awards 2024

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ: International High Quality Trophy στα Monde Selection Quality Awards 2024
spot_img

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χρυσό βραβείο για την σταθερά υψηλή ποιότητά της και τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ έλαβε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό Monde Selection Quality Awards, αλλά και την σπουδαία τιμητική διάκριση International High Quality Trophy ως αναγνώριση για την σταθερά υψηλή ποιότητά της και τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της.

- Advertisement -

Παράλληλα, έπειτα από προσεκτική αξιολόγηση, η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απένειμε, επίσης, χρυσό βραβείο στην ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, με την αυθεντική, παραδοσιακή γεύση, και ασημένιο βραβείο στην ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με 40% λιγότερο αλάτι, η οποία αποτελεί ιδανική λύση για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και ειδικότερα την πρόσληψη αλατιού.

Με τις πολλαπλές διακρίσεις της σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, η ΗΠΕΙΡΟΣ επιβεβαιώνει την προσήλωσή της στις αρχές της ελληνικής τυροκομίας και γίνεται πρεσβευτής της ελληνικής παράδοσης, άλλα και της άριστης ποιότητας και διατροφικής αξίας που χαρακτηρίζει τα ελληνικά προϊόντα. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τηγάνισμα κρέατος: Υπάρχει κίνδυνος εάν το λάδι υπερβεί τους 180 °C; Τι απαντά επιστημονική επιτροπή

Οι κίνδυνοι και τα όρια θερμοκρασίας του λαδιού που χρησιμοποιείται για τηγάνισμα/τσιγάρισμα κρέατος.

Σουβλατζίδικα: Ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης από τις κομμένες ντομάτες και κρεμμύδια – Προσομοιώσεις ανάπτυξης παθογόνων

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι χειριστές που εργάζονται σε σουβλατζίδικα, σχετικά με τη συντήρηση τοματών και κρεμμυδιών κομμένων σε φέτες, για την αποτροπή τροφικής δηλητηρίασης των πελατών τους.

Συμπληρώματα πρωτεΐνης: Αυξημένα επίπεδα βαρέων μετάλλων και τοξινών στα μισά εργαστηριακά δείγματα

Νέα μελέτη αποκαλύπτει αυξημένα επίπεδα βαρέων μετάλλων και τοξινών σε δημοφιλή συμπληρώματα πρωτεΐνης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο