Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου, 2024
10.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«Όπου Ρετσίνα και Μάλαμα» – Η Νέα Εποχή στην Ρετσίνα Μαλαματίνα

ΑρχικήΝέαΔελτία Τύπου«Όπου Ρετσίνα και Μάλαμα» - Η Νέα Εποχή στην Ρετσίνα Μαλαματίνα
spot_img

Το νέο προϊόν “Μάλαμα” της Ρετσίνας Μαλαματίνα.

Με το μήνυμα «Όπου Ρετσίνα και Μάλαμα», η Οινοποιία Μαλαματίνα, ο πρωτοπόρος στη ρετσίνα εδώ και 129 χρόνια, επαναπροσδιορίζει την κατηγορία της ρετσίνας λανσάροντας ένα νέο προϊόν, την Ρετσίνα «Μάλαμα», μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εκδοχή του ιστορικού κρασιού.

Η νέα πρόταση της Οινοποιίας με ξεχωριστή εμφάνιση σε μια μοναδική premium, κωνική φιάλη υπόσχεται να κερδίσει οινόφιλους και επαγγελματίες και να πρωταγωνιστήσει στις παρέες, τις γεύσεις, αλλά και στις φωτογραφίες τους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μία ρετσίνα εκλεπτυσμένη για τους απαιτητικούς, μοντέρνα για το νεανικό κοινό και ευκολόπιoτη για όλους, με φινετσάτη επίγευση και μακρά διάρκεια, ικανοποιεί τις σύγχρονες γευστικές απαιτήσεις και μας προσκαλεί να την απολαύσουμε.

Η ρετσίνα «Μάλαμα» παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σταφύλια της ποικιλίας Ροδίτη από επιλεγμένους αμπελώνες, με αποτέλεσμα το απαλό λεμονί χρώμα της και τα εκλεπτυσμένα αρώματά της να σε ταξιδεύουν στον κόσμο του καλού κρασιού. Με μία πρώτη ανάσα αντιλαμβάνεσαι τις νότες ευκάλυπτου, μέντας και ελαφριάς ρητίνης πεύκου. Με σπιρτάδα φτάνει στο στόμα και έπειτα με λεπτεπίλεπτες κινήσεις αφήνει τις λεμονάτες και βοτανικές της γεύσεις.

Με σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης που βασίζονται σε διεθνή πρότυπα, υψηλή τεχνογνωσία και ομαδική δουλειά, η Οινοποιία Μαλαματίνα αδιαμφισβήτητα διαμορφώνει νέες τάσεις στη ρετσίνα και προχωράει με αφοσίωση στο μέλλον.

Η νέα Ρετσίνα «Μάλαμα» θα είναι διαθέσιμη σύντομα σε επιλεγμένους χώρους λιανικής και εστίασης, αλλά και στο εξωτερικό. Αναζητήστε την.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ερευνητές βρήκαν επικίνδυνες ουσίες σε “γάλα” αμυγδάλου, σόγιας, βρώμης και ρυζιού

Πώς οι χημικές αντιδράσεις της επεξεργασίας, μειώνουν τα θρεπτικά συστατικά στα ποτά φυτικής προέλευσης και αυξάνουν την παρουσία καρκινογόνων ουσιών.

Lidl – Επικίνδυνα γλυκά: Τι περιέχουν τελικά, τα παιδικά γλυκά που ανακλήθηκαν με καθυστέρηση; – Νέες καταγγελίες στο Cibum

Ερωτήματα για την καθυστέρηση της ανάκλησης - Καταγγελία στο Cibum ότι τα σοκολατάκια εξακολουθούσαν να πωλούνται σε Lidl στην Καλαμάτα.

Τροφικός κίνδυνος από μεγάλο ελληνικό σουπερμάρκετ – Για πρώτη φορά διαπιστώθηκε παράβαση του 11§1Δ των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ

Αυτό που διαβάζουμε ότι συμβαίνει σχεδόν καθημερινά σε χώρες του εξωτερικού έγινε και στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο