Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

SARMED: Πιστοποίηση ISO 14064-1 για το ανθρακικό αποτύπωμα από την TÜV Austria Hellas

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουSARMED: Πιστοποίηση ISO 14064-1 για το ανθρακικό αποτύπωμα από την TÜV Austria Hellas
spot_img

Η SARMED είναι μια πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η SARMED, πιστή στην στρατηγική της επιλογή για ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης, προχώρησε στην επαλήθευση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου (ανθρακικό αποτύπωμα) σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14064-1.

- Advertisement -

To πρότυπο αυτό καθορίζει τις αρχές και τις απαιτήσεις για την ποσοτικοποίηση και την αναφορά των
εκπομπών και της απομάκρυνσης αερίων του θερμοκηπίου σε επίπεδο οργανισμού και οδηγεί σε συμμόρφωση με τις σχετικές απαιτήσεις του πρόσφατου Κλιματικού Νόμου. Επαληθεύτηκαν όλες οι άμεσες και έμμεσες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου της εταιρείας, αλλά και άλλες έμμεσες εκπομπές συνεργατών (π.χ. μεταφορέων).
Η επαλήθευση πραγματοποιήθηκε από τον διαπιστευμένο κατά ISO 14065 Οργανισμό Επαλήθευσης Εκθέσεων
Εκπομπών Αερίων Θερμοκηπίου TÜV Austria Hellas, ενώ η SARMED για την πιστοποίηση αυτή συνεργάστηκε με την εταιρεία συμβούλων PRIORITY.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η Εταιρεία λαμβάνει και εφαρμόζει συστηματικά, πέρα από τη μέτρηση, μέτρα και για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.
To ίδιο διάστημα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διαδικασία της ετήσιας επιτήρησης των Συστημάτων
Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Διαχείρισης Ενέργειας της SARMED σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 14001
και ISO 50001, αντίστοιχα. Στα πλαίσια της επιθεώρησης, από το διαπιστευμένο φορέα TÜV Austria Hellas,
πραγματοποιήθηκε επιτυχώς και η επέκταση των συγκεκριμένων πιστοποιήσεων στις νέες υπερσύγχρονες και
ενεργειακά αποδοτικές εγκαταστάσεις της SARMED στον Ασπρόπυργο.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα