Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το Kit Kat τώρα και σε ντόνατ!

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΤο Kit Kat τώρα και σε ντόνατ!
spot_img

Η επωνυμία KIT KAT® κάνει το ντεμπούτο της μια νέα απόλαυση: Μπάρα με γεύση ντόνατ με παγωμένη σοκολάτα KIt Kat.

Από τις 17 Νοεμβρίου, οι λάτρεις της μάρκας KIT KAT της Hershey θα μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους γεύση σε ένα νέο προϊόν – τη μπάρα με γεύση σοκολάτας KIT KAT® με παγωμένο ντόνατ. Ακριβώς όπως τα παγωμένα ντόνατς σοκολάτας που είναι παγκοσμίως αγαπητά, η νεότερη μόνιμη γεύση της μάρκας KIT KAT® προσφέρει στους θαυμαστές μια νόστιμη απόλαυση.

Το Chocolate Frosted Donut με γεύση ντόνατ με παγωμένη σοκολάτα KIT KAT® προσφέρει την εμπειρία του δαγκώματος ενός φρέσκου ντόνατ, με λεία σοκολάτα γάλακτος στρωμένη απαλά πάνω από κρέμα με γεύση ντόνατ.

«Γνωρίζουμε ότι οι θαυμαστές λατρεύουν τις γεύσεις μας εμπνευσμένες από το αρτοποιείο, όπως η τούρτα γενεθλίων KIT KAT® – και σκεφτήκαμε, «ποιος δεν αγαπά ένα κλασικό παγωμένο ντόνατ με σοκολάτα;» είπε ο Alex Kuzior , Associate Brand Manager KIT KAT®. “Η μπάρα με γεύση σοκολάτας KIT KAT® με παγωμένο ντόνατ είναι μια γλυκιά προσθήκη στο μόνιμο γευστικό μας χαρτοφυλάκιο και κάθε μπουκιά προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία, που θυμίζει φρεσκοψημένο ντόνατ από το αγαπημένο σας αρτοποιείο της πόλης.”

Η μπάρα με γεύση σοκολάτας με παγωμένο ντόνατ KIT KAT® προστίθεται στην εντυπωσιακή λίστα της μάρκας με συναρπαστικές, και μερικές φορές απροσδόκητες, γεύσεις, όπως Μέντα + Μαύρη Σοκολάτα, Τούρτα Γενεθλίων, Φράουλα + Μαύρη Σοκολάτα και άλλα. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο