Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: Νέα ανάκληση τυριού λόγω παρουσίας δύο παθογόνων μικροοργανισμών

ΑρχικήΝέαΔιεθνή: Νέα ανάκληση τυριού λόγω παρουσίας δύο παθογόνων μικροοργανισμών
spot_img

Λίγες μέρες μετά την ανάκληση από την Delhaize του τυριού QUESO IBERICO, έρχεται ακόμα μία ανάκληση, του ίδιου είδους τυριού, αυτή τη φορά μάρκας Albert Heijn.

Το ανακαλούμενο τυρί QUESO IBERICO φέρει ημερομηνίες λήξης 5-01-2022, 6-01-2022, 7-01-2022, 8-01-2022 και 12-01-2022.

Συμφωνία με το FASFC το εντοπιζόμενο πρόβλημα είναι η πιθανή παρουσία Listeria monocytogenes και E.coli. Συνεπώς, η κατανάλωσή του μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία, ιδίως για τα μικρά παιδιά, τους ηλικιωμένους, τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και τις έγκυες γυναίκες.

Η εταιρεία Albert Heijn στο Βέλγιο, ζητά από τους πελάτες του να μην καταναλώνουν αυτό το προϊόν και να το επιστρέψουν στο σημείο πώλησης όπου αγοράστηκε για επιστροφή ή αλλαγή.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα