Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
5.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: Εργαζόμενος διεκδικεί αποζημίωση ύψους 240.000 € από το σουπερμάρκετ Asda

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΔιεθνή: Εργαζόμενος διεκδικεί αποζημίωση ύψους 240.000 € από το σουπερμάρκετ Asda
spot_img

Ο 49χρονος Steve Drew υπέβαλε μήνυση κατά της βρετανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Asda, ζητώντας αποζημίωση 200.000 λιρών (περίπου 240.000 ευρώ), εξαιτίας ατυχήματος που έπαθε κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του σε κατάστημα στο Στάτον.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο Drew κουβαλούσε μια παρτίδα ψωμιά, από την αποθήκη που βρισκόταν στην αυλή εκτός του καταστήματος προς τον εσωτερικό χώρο, αλλά «τυφλώθηκε από τον ήλιο», όπως ισχυρίζεται και σκόνταψε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, χρειάστηκε να κάνει αντικατάσταση ισχίου και το ένα του πόδι τώρα είναι πιο κοντό από το άλλο.

Όπως αναφέρει η Mirror το φταίξιμο της επιχείρησης είναι ότι είχε αφεθεί εγκαταλελειμμένο στο σημείο από όπου πέρασε ο Drew ένα παλετοφόρο, ενώ δε θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να σκοντάψει πάνω του και να τραυματιστεί. 

Από μεριάς της η αλυσίδα δέχτηκε το λάθος της, αλλά αμφισβητεί το μέγεθος της αποζημίωσης που διεκδικεί ο Drew, αλλά και κατά πόσο ο τραυματισμός του οφείλεται για ό,τι ακολούθησε.

Ο Drew είπε στο δικαστήριο ότι είχε σοβαρούς πόνους, οι οποίοι επεκτάθηκαν στο αριστερό του πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Είχε υποστεί ένα «άσχημο» σπάσιμο στο αριστερό του μηριαίο οστό και τελικά χρειάστηκε να υποβληθεί σε ολική αρθροπλαστική ισχίου.

Εκτός και αν το ζήτημα διευθετηθεί εξωδικαστικά, θα ακολουθήσει νέα δίκη.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο