ΑρχικήΝέαΔιεθνήΕίναι τρελός ο καβαλάρης: Πήγε με άλογο στα McDonalds για να δει...

Είναι τρελός ο καβαλάρης: Πήγε με άλογο στα McDonalds για να δει αν θα τον εξυπηρετήσουν!

2 λεπτά ανάγνωσης

Εσείς τι θα κάνατε αν περιμένοντας στο drive thru να παραλάβετε το φαγητό σας βλέπατε στην ουρά ένα αραβικό άλογο;

Είχαμε δει εξυπηρέτηση φαστ φουντ με αυτοκίνητο σε drive thru… Ένας Βρετανός δοκίμασε να πάει τη συγκεκριμένη εξυπηρέτηση ένα βήμα ακόμη πιο κάτω μπαίνοντας στο drive thru με το άλογό του!

- Advertisement -

Όπως καταγράφεται και στο βίντεο που ανέβασε ο καβαλάρης στο TikTok, μαζί με τον Iggy, το αραβικό του κατευθύνονται προς την ενδοσυνεννόηση του εστιατορίου, όπου παραγγέλνουν Λουκάνικο και αυγό McMuffin, αλλά και φέτες μήλου για το κατοικίδιο.

https://www.tiktok.com/@iggypiggyy1/video/7430049137925639457

Πηγαίνοντας προς το παράθυρο πληρωμής, ένα μέλος του προσωπικού σκάει στα γέλια, ο αναβάτης πείθει τον Iggy να μείνει ακίνητος, προτού διαβεβαιώσει: «Είναι φιλικός, ειλικρινά, αλλιώς δεν θα τον έφερνα εδώ».

- Advertisement -

Στη συνέχεια ο Iggy περίμενε υπομονετικά στην ουρά πίσω από πιο συμβατικά μέσα μεταφοράς μέχρι να έρθει η ώρα να φθάσουν στο παράθυρο παραλαβής. Μόλις παραλαμβάνουν το φαγητό ο Iggy καλπάζει χαρούμενος στο πάρκινγκ.

“Δεν πίστευα ότι θα μας εξυπηρετούσαν, αλλά το έκαναν – επιτυχία!” κραυγάζει ο καβαλάρης αποχωρώντας. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας περισσότερες από δύο εκατομμύρια προβολές.

Φαίνεται ότι καβαλάρης και άλογο ήταν τυχεροί – όπως αναφέρει η πολιτική της McDonald’s στον ιστότοπό της : “Η οδήγηση μέσω McDonald’s είναι μόνο για άτομα με μηχανοκίνητα οχήματα – τα ποδήλατα δεν επιτρέπονται λόγω των πολιτικών υγείας και ασφάλειας που εφαρμόζουμε. ” Η χρήση αλόγου δεν αναφέρεται πουθενά…

Δείτε ακόμη: Πυρκαγιά από Power Bank που πωλείται και στην Ελλάδα – Ανακαλούνται 4.000 τεμάχια

Δείτε ακόμη: Ανάκληση ψάθινων καλαθιών αποθήκευσης που πωλούνται στα ZARA HOME

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Συσκευασία: Σε δημόσια διαβούλευση ο νέος εκτελεστικός κανονισμός της ΕΕ για τα μητρώα παραγωγών συσκευασιών στο πλαίσιο του PPWR

Η Επιτροπή προτείνει ενιαίο σύστημα εγγραφής και αναφοράς για τους παραγωγούς συσκευασιών σε όλα τα κράτη μέλη.

Ποιες τροφές συνδέονται με μεγαλύτερο κίνδυνο κατάθλιψης

Η συχνή κατανάλωση ορισμένων τροφίμων έχει συνδεθεί με χειρότερη ψυχολογική εικόνα

Χιλιάδες κρούσματα Cyclospora και 2 θάνατοι από μολυσμένο μαρούλι στις ΗΠΑ – Περιστατικά και σε 16 ευρωπαϊκές χώρες καταγράφει μελέτη

Νέα επιστημονική ανασκόπηση καταγράφει την παρουσία του παρασίτου σε 16 ευρωπαϊκές χώρες και αξιολογεί τους παράγοντες κινδύνου.