Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
24.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έρευνα: Οι λεχώνες λαχταρούν χάμπουργκερ και πατάτες αμέσως μετά τον τοκετό

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΈρευνα: Οι λεχώνες λαχταρούν χάμπουργκερ και πατάτες αμέσως μετά τον τοκετό
spot_img

Η έρευνα διεξήχθη για μεγάλη αλυσίδα Burger… Τυχαίο;

Το χάμπουργκερ και οι πατάτες ήταν από τις πιο επιθυμητές απολαύσεις μετά τον τοκετό, με πάνω από το ένα τρίτο (39%) να δηλώνει ότι θα εκτιμούσε αυτό το εμβληματικό συνδυασμό ως το πρώτο του γεύμα μετά τη δύσκολη δοκιμασία, σύμφωνα με έρευνα του Mumsnet για λογαριασμό της Burger King.

Το 41% από τις 2000 μαμάδες που ρωτήθηκαν παραδέχτηκε ότι φαντασιώνονται κάτι πιο νόστιμο από αυτό που πραγματικά έφαγαν μετά το ταξίδι του τοκετού τους.

Περισσότερες από μία στις πέντε (21%) μοιράστηκαν ότι το πρώτο τους γεύμα με μπέργκερ ήταν τόσο νόστιμο, που προς στιγμήν ξέχασαν την εξάντληση του τοκετού.

Μετά τα αποτελέσματα της έρευνας οι νέες διαφημίσεις της Burger King παρουσιάζουν – τι άλλο – λεχώνες να πέφτουν με τα μούτρα σε απολαυστικά μπέργκερς!

Η Justine Roberts, διευθύνουσα σύμβουλος του Mumsnet δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι χρήστες του Mumsnet μας λένε συχνά ότι το φαγητό που έφαγαν μετά τον τοκετό είχε καλύτερη γεύση από οτιδήποτε άλλο είχαν φάει ποτέ. Συμφωνούν ότι οι νέες μαμάδες αξίζουν να τους χαρίσουμε ό,τι πραγματικά επιθυμούν ως πρώτο γεύμα μετά τη μεγάλη αυτή δοκιμασία!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ISO: Νέες κατευθυντήριες γραμμές για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs)

O ISO βοηθά τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις να...

Απάτη τροφίμων: Νέο εργαλείο της ΕΕ για την προστασία της ακεραιότητας της τροφικής αλυσίδας

Ένα εργαλείο πληροφορικής ανάλυσης κινδύνου βάσει πληροφοριών που προστατεύει τα ευρωπαϊκά συστήματα τροφίμων.

7 νεκροί από μαγιά αρτοποιίας – Μόλυνση της γραμμής παραγωγής με λιστέρια

Η νομοθεσία που δεν απαιτεί την αναφορά στις αρχές παρουσίας παθογόνων μικροοργανισμών, σε μη έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα (RTE), ήταν μοιραία για 7 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην Ελβετία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο