ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΒρετανία: Fish & chips... με ποντίκια

Βρετανία: Fish & chips… με ποντίκια

2 λεπτά ανάγνωσης

Το κατάστημα Audley Chippy στο Audley Range του Blackburn, που σερβίρει την κλασική λιχουδιά του Ηνωμένου Βασιλείου, τα fish & chips, δέχθηκε επίσκεψη από επιθεωρητές υγιεινής στις 24 Οκτωβρίου, οπότε και διαπιστώθηκε ότι οι υπεύθυνοι δεν τηρούσαν σε καθημερινή βάση αρχεία ασφάλειας τροφίμων, ενώ οι ίδιοι παραδέχθηκαν – μέσα σε λίγα λεπτά – στους επιθεωρητές ότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με αρουραίους.

Στους υπευθύνους στο Audley Chippy έγινε σύσταση να κάνουν αποπαρασίτωση το συντομότερο δυνατό, να αγοράσουν νέες ποδιές και σανίδες κοπής για την επιχείρηση, να καθαρίσουν τον φούρνο μικροκυμάτων, να βάψουν τις οροφές και να κατεβάσουν νέα πακέτα εκπαίδευσης για την ασφάλεια των τροφίμων και αλλεργιών.

- Advertisement -

Το θέμα έγινε γνωστό πρόσφατα, και όπως φαίνεται στην δεύτερη επιθεώρηση, οι υπεύθυνοι φρόντισαν να έχουν συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις υγιεινής.

Η δεύτερη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου για να ελεγχθεί εάν είχαν γίνει οι απαραίτητες επείγουσες εργασίες μετά το κλείσιμο.

- Advertisement -

Πρόσφατα δε, πραγματοποιήθηκε μια πρόσθετη επιθεώρηση, με τους αξιωματικούς υγιεινής να αναβαθμίζουν την επιχείρηση στη βαθμολογία 3, βαθμός που σημαίνει «γενικά ικανοποιητικό επίπεδο».

Όταν οι βαθμολογίες αξιολόγησης για την υγιεινή των τροφίμων του Food Standards Agency θα ενημερωθούν, αυτό θα εμφανιστεί στον ιστότοπο.

- Advertisement -

Ένα παράδοξο του ρεπορτάζ που έρχεται από την Lancashire Telegraph, είναι πως στην αρχική επιθεώρηση, παρά τα πολλά ευρήματα και το κατεβατό των συστάσεων, κατεγράφη και ένα σχόλιο για την υγιεινή που ανέφερε: «Παρατηρήσεις – γενικά ένας αρκετά καθαρός χώρος». Άβυσσος ο νους του ελεγκτή..

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Αυγά ή γιαούρτι για πρωινό; Τι λέει η επιστήμη για το ποιο χορταίνει περισσότερο και γιατί

Και τα δύο αποδίδουν εξαιρετικά σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, αλλά με διαφορετικούς μηχανισμούς

Μάρκετινγκ τροφίμων και ChatGPT: Η νέα μάχη των brands για θέση στις απαντήσεις της τεχνητής νοημοσύνης – Τι έκανε η Unilever

Η άνοδος των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αναζητούν συνταγές και προϊόντα, οδηγώντας τις βιομηχανίες τροφίμων σε νέες στρατηγικές ψηφιακής προβολής

Η Μαίρη συστήνεται: Η κομμώτρια που ερωτεύτηκε έναν επιστήμονα και μπήκε στον κόσμο της ασφάλειας τροφίμων

Η αυθόρμητη κομμώτρια από τη Γλυφάδα παίρνει το μικρόφωνο, αποκαλύπτει ένα επικό love story που ξεκίνησε από ένα μανικιούρ και υπόσχεται να βάλει σε τάξη τις επιστημονικές εμμονές του Τάσου