ΑρχικήΝέαΔιεθνήΗ Carlsberg στο βυθό

Η Carlsberg στο βυθό

1 λεπτά ανάγνωσης

H Σουηδική Carlsberg ανοίγει υποθαλάσσιο μπαρ στην πόλη Smögen.

Θα θέλατε να πιείτε τη μπύρα σας παρέα με ψάρια και χταπόδια; Χάρη στην Carlsberg, ίσως και να μπορέσετε. Η ζυθοποιεία Carlsberg ανοίγει ένα μπαρ, βυθισμένο (κυριολεκτικά) στην πόλη Smögen στη δυτική ακτή της Σουηδίας.

- Advertisement -

Εμφανισιακά, μοιάζει με ένα μπαρ σαν όλα τα άλλα. Έχει έναν πάγκο, σκαμπό, επιγραφές νέον, ψύκτες και βρύσες μπύρας. Βέβαια, οι βρύσες μπύρας υπάρχουν απλά για εφέ, οι μπύρες σερβίρονται σε μπουκάλια, διαφορετικά η μπύρα θα χυνόταν στον ωκεανό.

Σίγουρα, το βυθισμένο αυτό μπαρ είναι μια καινοτομία που μπορεί κάλλιστα να απολαύσει κάθε επισκέπτης της πόλης Smοgen. Αλλά πίσω από αυτή την πρωτότυπη ιδέα, υπάρχει ένα  δυνητικά σωτήριο μήνυμα. Η Σουηδική Υπηρεσία Μεταφορών αναφέρει, ότι, σύμφωνα με στοιχεία της περιόδου 2011-2020, οι περισσότεροι θάνατοι σε θαλάσσια σκάφη οφείλονταν σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ο Henric Byström, υπεύθυνος επικοινωνίας για τη Σουηδική Carlsberg δήλωσε το αίσθημα ευθύνης της εταιρείας ως παγκόσμιο διανομέα αλκοόλ για την υπεύθυνη κατανάλωση, αλλά και τη φιλοδοξία τους αυτό το υποβρύχιο μπαρ να λειτουργήσει ως μια σημαντική υπενθύμιση της αποχής από το αλκοόλ στη θάλασσα. Παράδοξο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

- Advertisement -

Οι τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν το μπαρ αρκεί απλά να  φορέσουν τον εξοπλισμό καταδύσεων τους και να βουτήξουν τέσσερα μέτρα κάτω από τη θάλασσα!

https://www.thedrinksbusiness.com/2022/07/carlsberg-opens-underwater-bar/

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Λιγότερη φέτα και υψηλότερες τιμές – Φόβος για «φέτα» που δεν είναι φέτα: Πώς να ξεχωρίζετε την αυθεντική

Ζωονόσοι και μειωμένη παραγωγή πιέζουν τη φέτα, ενώ οι έλεγχοι εντοπίζουν λευκά τυριά που παρουσιάζονται ως ΠΟΠ.

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.