Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτομία: Σνακ με κρέας χωρίς… κρέας από την PepsiCo

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΚαινοτομία: Σνακ με κρέας χωρίς... κρέας από την PepsiCo
spot_img

Η Beyond Meat, Inc. και PepsiCo, Inc. λανσάρουν το Beyond Meat ® Jerky. Το «πεντανόστιμο» jerky με βάση τα φυτά είναι το πρώτο προϊόν από την κοινοπραξία των δύο εταιρειών, Planet Partnership, LLC. Tο Beyond Meat Jerky προσφέρει μια γεμάτη γεύση, καλύτερη για τους καταναλωτές.

Το Beyond Meat Jerky μαρινάρεται και ψήνεται αργά για να προσφέρει την αλμυρή εμπειρία του παραδοσιακού μπιφτέκι σε τρεις γεύσεις: Original, Hot & Spicy και Teriyaki. Το Beyond Meat Jerky περιέχει 10 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα, χωρίς χοληστερόλη και παρασκευάζεται με απλά, φυτικά συστατικά όπως μπιζέλια και φασόλια, όλα χωρίς ΓΤΟ, σόγια ή γλουτένη.

Διατίθεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη και σε διαφορετικών ειδών καταστήματα, από παντοπωλεία έως βενζινάδικα και  φαρμακεία, παρέχοντας ένα πιο υγιεινό και διαθέσιμο (παντού) σνακ. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το πρώτο προϊόν από την Planet Partnership, την κοινοπραξία μας με την Beyond Meat και την PepsiCo», δήλωσε ο Dan Moisan , Διευθύνων Σύμβουλος της Planet Partnership.

Η Planet Partnership ιδρύθηκε το 2021 και συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία της Beyond Meat στην ανάπτυξη φυτικών πρωτεϊνών και τις παγκοσμίου φήμης εμπορικές δυνατότητες της PepsiCo για να προσφέρει νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να εκπλήξει και να ευχαριστήσει τους καταναλωτές. Το λανσάρισμα του Beyond Meat Jerky σηματοδοτεί την πρώτη από τις πολλές καινοτομίες πρωτεϊνών φυτικής προέλευσης – από σνακ έως ποτά – που μπορούν να συμβάλουν στην οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου συστήματος τροφίμων, ενώ επηρεάζουν θετικά την ανθρώπινη υγεία και τον πλανήτη.

Τι είναι το jerky: Πρόκειται, ουσιαστικά, για παστό, βόειο κρέας κομμένο σε λωρίδες καπνιστό και αρωματισμένο, υψηλό σε πρωτεΐνες και χαμηλό σε λιπαρά. Ουσιαστικά, η σύμπραξη των δύο εταιρειών προσπαθεί να κρατήσει τη γεύση και τα οφέλη του jerky, απορρίπτοντας το κρέας.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα