Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο «Βασικές αρχές κατάψυξης τροφίμων»

ΑρχικήΝέαΔωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο «Βασικές αρχές κατάψυξης τροφίμων»
spot_img

Στις 26 Ιανουαρίου, στις 16:00 ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί από το IFST (Institute of Food Science and Technology) δωρεάν webinar με θέμα: Βασικές αρχές κατάψυξης τροφίμων.

Με οικοδεσπότη ειδικούς της βιομηχανίας που έχουν εργαστεί σε αυτόν τον τομέα για πολλά χρόνια, αυτή η εκδήλωση διερευνά τις επιλογές για όσους θέλουν να καταψύξουν με κρυογονική και εξετάζει τις βασικές μεθόδους και τεχνικές κατάψυξης. Περιγράφει επίσης επιλογές εξοπλισμού και επιλογές που μπορεί να είναι κατάλληλες για συγκεκριμένους τύπους τροφίμων.

Μέχρι το τέλος της συνεδρίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν μια υψηλού επιπέδου κατανόηση των θεμελιωδών αρχών της κρυογονικής κατάψυξης.

Αυτή η συνεδρία είναι κατάλληλη για πολλούς τύπους ρόλων στη βιομηχανία παραγωγής τροφίμων, από την Ε&Α έως την ποιότητα και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Τι θα μάθουν οι συμμετέχοντες:

Βασικές αρχές της διατήρησης των τροφίμων, ποιες είναι οι μέθοδοι κατάψυξης, κατάψυξης και τα οφέλη τους, οι προσφορές κρυογενικού εξοπλισμού κατάψυξης

Απευθύνεται σε: μέλη IFST, μη μέλη, Τεχνολόγους Τροφίμων, ερευνητές και ομάδες npd

Ζωντανά Q&A: Νατάσα Μέντχερστ, Τζον Τρέμπλεϊ και Νιλ Χάνσφορντ

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πώς νιώθουν οι Θεσσαλονικείς όταν τρώνε έντομα – Μελέτη του ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ διερεύνησε την προθυμία των Ελλήνων καταναλωτών που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη να εντάξουν τα έντομα στη διατροφή τους.

Το Ισραήλ αρνήθηκε να παραλάβει φορτία με ελληνικές ντομάτες

Διευκρινίσεις από τον εκπρόσωπο του Incofruit Hellas στο cibum.

Είναι τα κατεψυγμένα τρόφιμα θρεπτικά; Είναι ασφαλής η χρήση λαδόκολλας; Ο Επιστήμονας τροφίμων Ν. Γδοντέλης απαντά σε ερωτήσεις του κοινού

Σε κρίσιμα ερωτήματα καταναλωτών σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων απάντησε ο επιστήμονας τροφίμων Νίκος Γδοντέλης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο