Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
19.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

FSSC: Δωρεάν webinar με θέμα “Από το ISO 22000 στο FSSC 22000”

ΑρχικήΝέαFSSC: Δωρεάν webinar με θέμα "Από το ISO 22000 στο FSSC 22000"
spot_img

Η FSSC διοργανώνει μια νέα σειρά δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων

Κάθε συνεδρία webinar θα αποτελείται από μια εις βάθος παρουσίαση για ένα συγκεκριμένο θέμα του FSSC 22000. Ο οικοδεσπότης αυτών των διαδικτυακών σεμιναρίων είναι ο Διευθυντής Ανάπτυξης Αγοράς της FSSC Cor Groenveld.

Από το ISO 22000 έως το FSSC 22000

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο της σειράς FSSC Insights, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου και θα επικεντρωθεί στη μετάβαση από το ISO 22000 στο FSSC 22000.

Θα συζητηθούν τεχνικά στοιχεία της μετάβασης, αλλά και πιθανά οφέλη της αγοράς.

Η εγγραφή και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ομιλητές για το διαδικτυακό σεμινάριο θα είναι ο Cor Groenveld,Διευθυντής Ανάπτυξης αγοράς της FSSC και ο Elsabe Matthee,Τεχνικός Διευθυντής της FSSC.

Κοινό-στόχος

Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εταιρείες της βιομηχανίας τροφίμων που είναι πιστοποιημένες με ISO 22000 ή έχουν ερωτήσεις σχετικά με το FSSC 22000.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα