Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΛΓΑ: Προσλήψεις γεωπόνων.

ΑρχικήΝέαΕΛΓΑ: Προσλήψεις γεωπόνων.
spot_img

cibum team

Στην άμεση πρόσληψη όλων των διαθέσιμων, μέσω της τελευταίες προκήρυξης του ΑΣΕΠ, εκτάκτων γεωπόνων θα προχωρήσει ο ΕΛΓΑ, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Οι ζημιές που έχουν προκληθεί από τον παγετό των τελευταίων ημερών σε Δυτική Μακεδονία και Πελοπόννησο, είναι μεγάλες και τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ  επισκέπτονται τις πληγείσες περιοχές προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος των ζημιών, σύμφωνα με τον κ. Λυκουρέντζο. Οι προσπάθειες αυτές θα ενισχυθούν από τις νέες προσλήψεις γεωπόνων, οι οποίοι και θα τεθούν άμεσα στη διάθεση των υποκαταστημάτων του Οργανισμού.

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, «έχουν ανοίξει οι διαδικασίες των αναγγελιών των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν, της υποβολής δηλώσεων εκ μέρους των αγροτών και με απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού έχει δοθεί επαρκής χρόνος για να υποβληθούν αυτές οι δηλώσεις μέχρι το τέλος του μηνός Απριλίου».

Τέλος, ο κ. Λυκουρέντζος διαβεβαίωσε ότι οι αποζημιώσεις που δικαιούνται οι αγρότες, που έχουν ασφαλίσει τις καλλιέργειές τους στον ΕΛΓΑ, θα τις πληρωθούν στο ακέραιο.
Πηγή: ΑΠΕ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα