Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΛΓΑ: Προσλήψεις γεωπόνων.

ΑρχικήΝέαΕΛΓΑ: Προσλήψεις γεωπόνων.
spot_img

cibum team

Στην άμεση πρόσληψη όλων των διαθέσιμων, μέσω της τελευταίες προκήρυξης του ΑΣΕΠ, εκτάκτων γεωπόνων θα προχωρήσει ο ΕΛΓΑ, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Οι ζημιές που έχουν προκληθεί από τον παγετό των τελευταίων ημερών σε Δυτική Μακεδονία και Πελοπόννησο, είναι μεγάλες και τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ  επισκέπτονται τις πληγείσες περιοχές προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος των ζημιών, σύμφωνα με τον κ. Λυκουρέντζο. Οι προσπάθειες αυτές θα ενισχυθούν από τις νέες προσλήψεις γεωπόνων, οι οποίοι και θα τεθούν άμεσα στη διάθεση των υποκαταστημάτων του Οργανισμού.

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, «έχουν ανοίξει οι διαδικασίες των αναγγελιών των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν, της υποβολής δηλώσεων εκ μέρους των αγροτών και με απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού έχει δοθεί επαρκής χρόνος για να υποβληθούν αυτές οι δηλώσεις μέχρι το τέλος του μηνός Απριλίου».

Τέλος, ο κ. Λυκουρέντζος διαβεβαίωσε ότι οι αποζημιώσεις που δικαιούνται οι αγρότες, που έχουν ασφαλίσει τις καλλιέργειές τους στον ΕΛΓΑ, θα τις πληρωθούν στο ακέραιο.
Πηγή: ΑΠΕ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα