Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ενδιαφέρον ουγγρικών επιχειρήσεων να επενδύσουν σε Ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων

ΑρχικήΝέαΕνδιαφέρον ουγγρικών επιχειρήσεων να επενδύσουν σε Ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων
spot_img

cibum team


  Το ενδιαφέρον ουγγρικών επιχειρήσεων να επενδύσουν στη χώρα μας αποκάλυψε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής στο Ελληνο-Ουγγρικό Επιχειρηματικό Φόρουμ, μαζί με τον Ούγγρο Υπουργό Εξωτερικών και Εμπορίου, Péter Szijjártó.

«Υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από ουγγρικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στη χώρα μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στύλιος και προσέθεσε: «Για τον λόγο αυτό, παρουσίασα την αναπτυξιακή στρατηγική που έχουμε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το πόσο φιλική στην επιχειρηματικότητα έχει γίνει η Ελλάδα με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Το Φόρουμ διοργανώθηκε από την πρεσβεία της Ουγγαρίας και έλαβε χώρα στην Αθήνα. Σε αυτό συμμετείχαν στελέχη και εκπρόσωποι ελληνικών και ουγγρικών επιχειρήσεων, οι οποίες ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας. Μεταξύ αυτών ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για επιχειρηματική δραστηριότητα στον διατροφικό τομέα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Τέλος η “περίοδος χάριτος” για το διοξείδιο του τιτανίου – Πότε ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει το πρόσθετο;

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2022/63 περιλάμβανε μια εξάμηνη μεταβατική περίοδο, ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις τροφίμων να καταργήσουν σταδιακά τη χρήση αυτού του προσθέτου τροφίμων, η οποία έληξε στις 7 Αυγούστου 2022.

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία: Νέα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2022/1370 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 όσον αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα.

Φακελάκι… μαγικό! Αναστέλλει την ωρίμανση φρούτων και λαχανικών και επιμηκύνει το χρόνο ζωής τους

Μια καινοτόμος λύση βασισμένη σε φυτικά συστατικά, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ενεργών συσκευασιών σε φρούτα και λαχανικά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα