Σάββατο, Ιανουάριος 11, 2025
17.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επαναλειτουργία της μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού Λουτρακίου Κορινθίας

ΑρχικήΝέαΕπαναλειτουργία της μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού Λουτρακίου Κορινθίας
spot_img

Εγκαινιάστηκε εχθές, 27 Ιουλίου, η επαναλειτουργία της μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού Λουτρακίου Κορινθίας, από την Nu Aqua και την PepsiCo.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χριστος Δήμας: «Η δική μου γενιά μεγάλωσε πίνοντας νερό Λουτρακίου. Τα τελευταία χρόνια το νερό Λουτρακίου δεν κυκλοφορούσε στην αγορά. Για την ακρίβεια, μία από τις πρώτες συναντήσεις που είχα κάνει πριν από χρόνια, ως βουλευτής Κορινθίας, ήταν με τον Σύλλογο Εργαζομένων του εργοστασίου της Pepsico-ΗΒΗ στο Λουτράκι. Το θέμα τότε ήταν το κλείσιμο του εργοστασίου. Μία πραγματικά θλιβερή ιστορία.

Σήμερα μετά από χρόνια η Nu Aqua και η PepsiCo εγκαινίασαν και επίσημα την επαναλειτουργία του εργοστασίου. Καλή αρχή και συγχαρητήρια στους επενδυτές, στον Υπουργό Αναπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη, στον Δήμαρχο Λουτρακιου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη και όσες και όσους συνέβαλαν ώστε να υλοποιηθεί αυτή η επένδυση».

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω εργοστάσιο παρέμενε κλειστό εδώ και 8 χρόνια και επαναλειτουργεί μετά την εξαγορά του, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, από την εταιρεία N.U Aqua και υπό τον νέο τίτλο PepsiCo Hellas.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...

Τοξικές ουσίες σε δημοφιλή εσώρουχα – Διεθνής μελέτη – Πως να ξεχωρίσετε ποια εσώρουχα δεν περιέχουν επικίνδυνα υλικά

Οι τοξικές ουσίες εντοπίστηκαν περισσότερο σε γνωστές μάρκες εσωρούχων που πωλούνται και στην Ελλάδα.

Ελληνικό γιαούρτι: Γιατί είναι καλύτερο από τα άλλα – Επιστημονική μελέτη

Οι παράγοντες που οδηγούν την αποδοχή και την καινοτομία στο ελληνικό γιαούρτι.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο